Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: Kruidvat Blossom & Natures Hammam Douche Foam | Budget Buy

Vorige week in de SeeBuyTry schreef ik het al, wij gaan wat meer budget producten testen, wij is ik en mijn testpanel bestaande uit Liefste & Co. Niet zomaar random budget producten, nee eerst die van Kruidvat. Die staan al tijden op mijn lijstje en ik kreeg al heel veel goede reacties om mij heen. Omdat de douche gels niet echt in de smaak zijn gevallen ben ik snel overgestapt naar de foam. De body producten komen later aan bod, eerste het testpanel maar eens tevreden stellen, dan de rest. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan twee verrassende doucheproducten; Kruidvat Blossom & Natures Hammam Douche Foam… bloemig genoeg in ieder geval.

IMG_2149 (1)

Net als de vorige keer kreeg het testpanel uitgebreide instructies. Er werd niet geluisterd, men vindt dat men het allemaal al heel goed weet en douchen is niet zo moeilijk mamma.   Miss. Mini-Me heeft er nog steeds niet zo’n zin in en dat is oké. Zij is inmiddels iets anders met mij aan het testen en dat is ook super leuk.

IMG_7008

Wat opvalt is dat bij het zien van deze twee nieuwe flessen beide mannen reageren met “nou ik neem die roze niet, die is vast veel te bloemig en zoet”. De verpakking zorgt echt meteen voor een gevoel en een soort verwachting. Dat heb ik ook bij deze producten, maar ik kan niet wachten om ze alle twee te testen. Ik vind ze er heel mooi en totaal niet te meisjes-achtig, zeer uitnodigend. Uiteindelijk zijn de mannen wel over stag gegaan, voor the cause uiteraard.

IMG_7015

Wij zijn het met z’n drieën dan ook unaniem eens, de Natures Hammam Douche Foam vinden wij lekkerder dan de Kruidvat Blossom Douche Foam. Het schuim is zachter op de huid, ruikt minder zoet, iets wat kruidig en de huid voelt na het wassen extra zacht aan. Ik denk dat het komt door de arganolie. De Blossom is ook heerlijk, super zacht schuim, met een heerlijke geur, ik vind ‘m niet te zoet, de mannen wel. Deze geur is zo zoet als een veld vol roze bloemen. De geur complimenteert echt het product, net als de verpakking goed aangeeft wat je mag verwachten. Dikke duimen omhoog voor deze heerlijke doucheproducten van Kruidvat.

IMG_7016

Beide foams zijn heerlijk, ik durf gewoon te zeggen dat ik ze zelfs qua gebruik, gevoel en resultaat niet onder doen aan duurdere producten. Het is denk ik allemaal een kwestie van smaak qua geur, douche ervaring en het resultaat na het douchen. Ik ben in ieder geval heel blij, de Kruidvat heeft mij deze keer totaal niet teleurgesteld, sterker nog… ik ben zeer onder de indruk. Wat mij betreft hoeft er niks te veranderen aan deze producten, ik zelf zou het assortiment alleen vergroten. Hier mag meer van komen, zo lekker. Het heerlijke dikke schuim is super zacht en werkt perfect voor onder de douche, zelfs mijn kleine grote vriend kan met zijn handjes prima de fles bedienen, het schuim op de palm houden en aan de slag. De dop gebruikt hij negen van de tien keer niet, die gaan er meteen bij het enteren van de douche af. Deze worden gebruikt voor de Star Wars battle en car races in de douche.

IMG_7024

Blossom Douche Foam van Kruidvat kost € 1,99 per 200 ml.

Verzorg en hydrateer je huid op milde wijze met Kruidvat Blossom Douche Foam. Het weelderig schuimende doucheschuim ruikt heerlijk. De Kruidvat Blossom Douche Foam bevat verzachtende zonnebloem- en olijfolie die zorgen voor een heerlijk zachte huid. De toegevoegde glycerine helpt je huid te hydrateren.  

Natures Hammam Douche Foam kost € 2,99 per 200 ml. 

Reinig je huid en ontspan met Kruidvat Natures Hammam Douchefoam. De douchefoam met verzorgende arganolie reinigt en ontgift je huid. 

Als je nog terug wilt lezen hoe wij de Kruidvat Sensitive & Olive Douchecrème hebben gereviewd klik dan op deze link. Wij testen nog even verder, er staan nog meer producten te wachten op ons. Het testen van het eigen merk van Kruidvat is een verwennerij tot nu toe, ik kan niet wachten tot ik nog meer kan schrijven.

Heb ik je al enthousiast gemaakt voor de mooie budget shower foam van Kruidvat, of blijf jij bij de ‘luxe’ merken?

Xo,

Wojis

4 thoughts on “SeeBuyTry: Kruidvat Blossom & Natures Hammam Douche Foam | Budget Buy

  1. Lekkere betaalbare douche foams daar hou ik van, vooral die Hammam lijkt mij heerlijk om te gebruiken (ken je die van de AH al?). Al vind ik persoonlijk de roze verpakking er gelijk al leuker uit zien 😉 x

    1. Nee nog niet, bleef een beetje in Rituals hangen. Daarom ga ik weer wat nieuwe dingen testen. HEMA heeft ook fijne producten altijd, daar ook maar weer eens in duiken. ThnXo

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top