Food is Good Ods & Ends

A week in the life of |… bored out of my skull

… bored out of my skull… ziek thuis en ik lag met mijn ziel onder mijn arm. Het is al niet van dat gezellige weer en als je dan ook nog ziek bent is er al helemaal niks aan. Het deel waar voornamelijk niks aan was, was mijn hoofdpijn. Wat een ellende en nog steeds een kop vol snot-bagger. Uiteindelijk moet je er gewoon aan toe geven en rusten en zoveel als mogelijk slapen. Een uitermate saaie week, welke wel goed heeft gedaan, de kop is eindelijk leeg en de hoofdpijn is weg!

IMG_8307

Het is uiteraard nooit de eerste keus, ziek zijn… maar als je het dan bent, moet je alles op alles zetten om er weer vanaf te komen. Gelukkig heb ik mij zoveel mogelijk gedeisd kunnen houden, hoofdpijn heeft dat als “grote voordeel”. Zo knapte ik toch elke dag een beetje op en dan eindelijk aan het einde van de week geen pijn in mijn hoofd. De chocolade heeft geholpen, die bracht mijn vriendin langs, maar daar later meer over.

Dinsdag

IMG_8172

Zondag op maandag was een drama, maandag eigenlijk ook, de hoofdpijn was bijna ondragelijk. Gelukkig deed de aspirine voldoende zijn werk en kon ik slapen. Ik had echt helemaal nergens energie voor. Dinsdag was al beter, ik had zelfs een beetje trek, dan maar gewoon zoveel mogelijk vitamine.

IMG_8174

In de brievenbus lag dit prachtige boek, ik kon niet wachten om eraan te beginnen, maar dat ging toch niet zo heel goed. Lezen deed zeer, maar de verse muntthee hielp goed. Het is eigenlijk muntthee met verse munt erbij in.

Woensdag

IMG_8180

Woensdag had ik eieren met Mirjam haar naam erop. Dat was het hoogtepunt van de dag.

Donderdag

IMG_8254

Dat was weer een mindere dag, de nacht was eigelijk heel beroerd geweest, er kwam van alles los en ik heb bijna niet geslapen. Dus op bed hangen en een beetje rommelen op InstaGram. Dit kwam via Shannadepanna voorbij, zou allemaal goddelijk zijn en wat had ik trek in chocolade zeg.

Vrijdag

IMG_8262

Het ging wel iets beter, ik voelde dat mijn hoofd al minder vol zat. Rondje om en ik heb tulpen gehaald, heerlijk even buiten. Eenmaal binnen was het weer minder, breek ik gewoon [bijna mijn laatste] mijn vaas bij het optillen… gelukkig heb ik ‘m weten te plakken en is de vaas wel oké voor nu.

IMG_8267

Immers staan tulpen het mooiste in een glazen vaas vindt jij ook niet?

Zaterdag

IMG_8273

Voor de kleine grote meid en haar logetje met mini man naar de bowling, er moest gegooid worden. Helaas wilde de dames niet naar de bios, had mijn lijf wel iets leuker gevonden. Het ging, ongeveer redelijk… alleen het bowlen ging helemaal niet 🙂

IMG_8282

Hier kan ik dan intens van genieten, tulpen. Simpel, gracieus en sierlijk, de eenvoud maakt het schitterend.

Zondag

IMG_8283

Er werd gebeld en wij vonden dit voor onze voordeur, hoe lief is dat ?

IMG_8287

Het was tijd om er op uit te gaan, ik wilde niet meer binnen zitten. Hier op de foto met mijn voorouder, staat hij mooi te kijk in het Teylers Museum in Haarlem met mij er zo naast.

IMG_8293

Pete the farmer uit de UK had een heerlijke taart geknutseld en op FaceBook gezet, ik kreeg het recept… chocoladetaart komt er snel aan, ik heb er zo’n trek in. Het is wel chocolade wat de klok slaat, mijn lichaam heeft het nodig denk ik.

IMG_8294

In de avond nog even een bezoekje gebracht aan DutchBeards, ik mocht alle baardolietjes ruiken, heerlijk. Mocht ook vast een beetje genieten van de nieuwe WebWinkel, die is heel snel online, voor nu moeten jullie het doen met de bovengenoemde links. De geuren variëren van fris naar zoet, van kruidig naar musk. Er zit echt voor ieder wat wils bij, ga maar eens snuffelen.

Mijn boring week, wedden dat aankomende week een stuk leuker is? Jullie ook een fijne week en tot snel.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top