Beauty Looks

KIKO Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Cocoa

Je hebt de KIKO Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Cocoa al een aantal keer voorbij zien komen, maar nog geen review. Wat mij betreft kan je hier stoppen met lezen en meteen gaan bestellen, want het is een super lipstick en de kleur is echt waanzinnig mooi. Voor jullie die verder lezen zal ik vertellen waarom ik het een fantastische lipstick vind.

IMG_5357
UD Naked Basics & The Great and Powerful Oz voor de ogen/Too Faced & MAC voor de wangen/Chanel voor de basis & wenkbrauwen/ProSet voor het temmen van mijn haar 😉 [zie InstaGram].

KIKO verbindt een hele hoop mooie kwaliteiten aan deze Unlimited Stylo lipstick, maar zoals altijd bij mij, gaat het alleen om de look & feel. Toch neem ik ze allemaal even door, wel zo handig in een uitgebreide review. Laten wij beginnen met de lipstick zelf, de verpakking en de uitstraling.

IMG_4594

De Unlimited Stylo komt in een zwart doosje, zoals alle standaard producten van KIKO. De huls is RVS kleurig en heeft op de onderkant een strookje met de kleur van de lipstick. Op zich ziet het er wel leuk uit, al had ik liever de naam van de kleur op de verpakken en huls gezien en niet alleen het nummer en de kleur. Verder is het een slanke huls, met een fijne dop, die goed sluit en redelijk gemakkelijk te verwijderen is. Het draaisysteem is goed en degelijk. Dus wat mij betreft een meer dan prima product.

IMG_4596

Wat KIKO vindt over deze lipstick: ‘Transfer resistant lippenstift met geteste duur tot 8 uur [zelfbeoordelingstest uitgevoerd door 20 vrouwen, 70% van de vrijwilligers zegt dat het product 8 uur na het aanbrengen nog onveranderd is]. De sterke kleur van de mat-glanzende finish gaat samen met de duurzaamheid van de geavanceerde bestanddelen De lippen blijven lang opgemaakt.’ 

My turn! Wat de transfer resistant part betreft, heel erg goed, echt heel erg goed. De lipstick geeft niet af, zodra deze ingedroogd is ben je echt heel erg safe. Draaien en smeren is geen optie, dan komt het uiteindelijk los, maar kussen en aanraken is geen punt. Deze test is uitgevoerd op mijn zeer kritische en lipstick-vrezende mini-man. En hij heeft de KIKO Unlimited Stylo geheel goedgekeurd, hij was zelfs verbaasd dat er echt nikt achter bleef.

De kleur is fantastisch mooi, sterke pigmentatie absoluut, je kunt met een enkele laag de deur uit. Ik doe het in twee etappes, eerst vul ik de binnenkant van mijn lippen op en dan doe ik de randjes. De lipstick is mat, maar door de prachtige structuur heeft het een zeer fluffy finish, echt heel mooi. En ja, de lippen blijven lang opgemaakt, 8 uur haal je echt niet als je iets eet en drinkt met wat vettigs er in. Maar ik ben zeker onder de indruk, de hold is echt heel erg goed. Wat deze lipstick [ik houd niet van long lasting formules] echt heel geweldig maakt is dat je zonder korrels of vieze velletjes nog een laat kan aanbrengen.

IMG_4605

Verder met de kleur, deze is perfect mooi, ze noemen deze kleur Cocoa [nummer 013], maar ik vind het meer een mix tussen bruin en taupe. Het is echt een hele mooie warme kleur, eentje die altijd van pas komt. Het vreemde is de finish, voor een long lasting product heeft het een cremige feel en finish. Er is niet echt een glans na het indrogen, maar meer een poederige textuur, die zorgt voor een prachtige matte lip.

IMG_4599

De Unlimited Stylo brengt gemakkelijk aan, voelt heerlijk zacht en droogt niet vervelend in. De kleur is diep en intens en blijft heel mooi zitten en omdat het een hele natuurlijke kleur is, valt het niet meteen op als er wat kleur mist op je lippen. Dat komt voor deze kleur, niet per se door de lipstick. Meestal valt het bij rood of roze erg op als je een beetje lip ziet na een kop koffie of een broodje, met Cocoa valt het niet meteen op.

De kleur Cocoa trekt ook echt de aandacht, ik krijg er elke keer heel veel complimenten over. De Unlimited Stylo is verkrijgbaar in totaal 14 kleuren, van de natuurlijke nude tot de vollere en fellere rood en roze. Deze lipstick is hypoallergeen en is vrij van parabenen, samengesteld om het risico van allergieën tot een minimum te beperken. Unlimited Stylo is long lasting en no transfer, wat het een perfect product maakt voor elke dag en moeders met lipstick-vrezende kids of mannen. De prachtige poederige finish geeft een vol en zacht effect op de lippen, heel natuurlijk en toch stralend.

En dan nog de prijs, welke de Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Cocoa nog geweldiger maakt dan het gebruik en effect; € 6,90, ja echt zes euro en negentig cent! Deze maand nog gratig bezorgd via de KIKO webshop, wel vanaf € 25,-. Ik ga zeker nog meer kleuren halen, ik heb mijn oog laten vallen op Baby Rose en Cherry Red.

Wat vindt jij prettig, Long lasting of gewone lipstick?

X,

Wojis

3 thoughts on “KIKO Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Cocoa

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top