Beauty

A week in te life of | Let It Snow!

De tweede week van 2016, Let it snow! We hebben er lang genoeg op moeten wachten, maar zondag was daar een semi pak sneeuw. Niet genoeg om het een winterwonderland te noemen, maar genoeg om sneeuwballen te gooien. Ook was het een week van de No Makeup Makeup look, weer eens lekker bakken en heerlijke recepten. Ik en mijn testpanel zijn budget producten van Kruidvat aan het testen. En mijn kleine grote vriend heeft geweldig nieuws. Kortom en super volle leuke week, met heel veel eten en heel veel makeup… and since we’ve no place to go… 

IMG_7883

… laten we de foto’s bekijken die ik heb gekiekt deze week. Ik heb weer nieuwe food inspiratie. Klassiekers met een twist of gewoon klassiekers, maar dan extra chique. Gerechten die ik leuk vind om klaar te maken, welke bewezen lekker zijn. Zo creëer ik tijd om recepten te verbeteren en ik breng toch variatie op de tafel. Win win zou ik zeggen en daar is het thuisfort het meestal wel mee eens.

Maandag

IMG_7721

Maandag aten wij tosti, de kids hadden er trek in, het gaat super goed bij mijn verse pompoensoep en ik had nog sperziebonen die op moesten. Een prima maaltijd voor de maandag en er was genoeg soep over voor twee keer een lunch voor moi.

IMG_7725

De Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector® Pressed in Champagne Pop, is deze niet mooi. En toch twijfel ik over de kleur en of ik wel een pressed moet nemen. Ik persoonlijk denk dat de vloeibare variant veel meer mogelijkheden heeft. Wel denk ik dat de pressed variant heel mooi zal zijn op de plekjes waar ik wat meer glim. De keuzes die ik af en toe moet maken zijn onmogelijk. Als jij ervaring hebt, ik hoor het graag, kom er niet uit en ik zie het niet zitten om ze alle twee te kopen.

Dinsdag

IMG_7726

De pompoensoep voor de lunch, echt duizend keer beter dan een zakje soep aanmaken met heet water.

IMG_7729

Vissticks uit de oven, dan zijn ze extra lekker krokant. Dan ook maar uit de oven gebakken aardappels, net zo efficiënt en milieubewust. Groene sla met komkommer en tomaat gaat daar heel goed bij en als je groente over hebt, zet je die er ook bij. Simpel, lekker en ik heb mijn handen vrij om de keuken op te ruimen een een was aan te zetten.

IMG_7735

Ook ging ik aan de slag met een ‘We go together like’ post de site, altijd leuk om te doen en te laten zien welke combinaties ik heel erg goed vind.

Woensdag

IMG_7775 (1)

Woensdag is voor ons altijd een drukke dag, waar ik meestal geen tijd wil vrijmaken voor een uitgebreide look… things to do. Deze woensdag heb ik er wel tijd voor gemaakt, ik had zin in mijn Pink & Purple look. Het is eigenlijk de combinatie van de oogschaduw en de blush die de look maken, fijne combo die mijn teint mooi ophalen. Perfecte combo voor een wat off day of een donkerdere periode.

IMG_7785

Geheel onverwachts en tot mijn zeer grote genoegen mag mijn kleine grote vriend afzwemmen voor zijn C diploma. Zijn droom om zijn Divemaster brevet te halen komt zo al dichterbij, maar eerst alle andere vaardigheden onder de knie. Wij zwemmen tot wij er letterlijk bij neervallen!

IMG_7787

Geïnspireerd door Mrs. Bleeker nam ik een kijkje bij de Wibra, ik denk dat ik daar zo af en toe toch langs moet. Kreeg daar ook van een dame advies de Dasty SuperOntvetter te kopen, schitterend product wat je voor je kleding, ramen, schoonmaak en eigenlijk alles kunt gebruiken. Ik heb nog geen fles gehaald, ik stond al af te rekenen, maar ik ga snel terug, had geen eens tijd om bij de Beauty producten te kijken [bleef hangen bij schoonmaak].

Donderdag

IMG_7792

De lunch prep, ik doe dit ‘s morgens, geheel vers, anders vind ik een burrito niet te eten tegen de lunch. Brood trouwens ook niet, dus die maak ik ook altijd vers, voor mij en de kdis. Deze keer nam ik een mais burrito, ik vulde deze met cottage cheese, rucola, tomaat en wat gerookte kip.

IMG_7796

Echt zo ontzettend lekker! Hand vol tomaten er nog bij, jommes jommes.

IMG_7793

Ik moet jullie bekennen dat ik geen groot fan ben can SnapChat, maar ik doe mijn best. Inmiddels heb ik SnapChat-les gehad van mijn dochter, ik snap hoe het werkt, maar het pakt mij gewoon niet. Uiteraard zet ik door en post ik shizzle, maar ik zit er nog niet lekker in. Die jeugd vind het helemaal het einde, Snap er niks van.

Donderdag

IMG_7802

Mijn budget post ging helemaal mis, ik moest donderdag zo goed als opnieuw beginnen. Alles stond scheef en er was tekst verdwenen, je kent het wel… FUBAR. Maakt niet uit, grote thermos thee naast mij en een zeer grote portie geduld. Het is gelukt en namens mij en mijn testpanel, keep your eye on the blog… good budget things are coming.

Vrijdag

IMG_7813

Vrijdag nog steeds niet lekker, slechter dan de hele week zelfs. Ik stond op met een verschrikkelijk naar gevoel in mijn buik en hoofdpijn. Gelukkig wist ik het tij te keren, maar het koste mij wel heel veel moeite. Ik knap altijd op van een fris smoeltje, dus mijn nieuwe lipstick in gebruik genomen en weer volle roze blosjes. Lipstick komt van de week online denk ik, moet wel lukken, al heb ik de foto’s nog niet bekeken. Zal dan ook de andere producten laten zien voor de volledigheid van de look.

Zaterdag

IMG_7832

Zaterdag was gevuld met wat klusjes, de ene is geslaagd, de anderen niet… grrr die vaatwassen blijft mij een doorn in het oog.

IMG_7829

Deel van de producten van de No Makeup Makup Look. Ondanks dat het een Beauty Dud is, is de Instant Light Lip Balm Perfector van Clarins een prachtige kleur balm voor deze look.

IMG_7840

Gezellig eten met familie en verwend met deze mooie bloemen, zijn ze niet ontzettend schattig. Gek genoeg heb ik nog steeds geen tulpen in huis, dat is dan de missie van aankomende weke. Het huis vullen met tulpen en dus ook nieuwe vazen.

IMG_7846

Mijn nichtje en mijn dochter mocht bij mij uit mijn stash wat dingen uitkiezen, de dames waren over the moon zo blij. Dochterlief heeft twee tasjes vol gevuld, ondanks dat ze alles kan pakken en gebruiken, trekt een eigen verzameling meer. We hebben afgesproken binnenkort naar de Ikea te gaan, met hun nieuwe producten hebben ze beide een Helmer nodig vinden de dames.

Zondag

IMG_7842

Sneeuw!

IMG_7843

Wij gingen even naar buiten, de mini’s waren al goed bezig.

IMG_7845

Ze zijn uren buiten geweest, eerst sneeuwschuiven, dan sneeuwballen maken voor het gevecht en uiteindelijk het gevecht. Ze hebben het niet eens koud gehad, het was zo lekker buiten. Nu maar hopen dat het zo blijft en dat er nog meer sneeuw valt. Wij rekenen toch echt op vorst wij willen schaatsen op de vijver.

IMG_7882 (1)

En dan het zondagse bakken, dat heb ik wel gemist. Als de oven toch aan moet, kan je net zo goed twee dingen maken.

Kom maar op met de sneeuw, wij zijn er klaar voor en rest mij jullie een geweldige aankomende week te wensen. Ik weet nu al dat het een super week wordt.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top