Beauty Beauty Favorites WojisOnBeauty.com

We go together like | Coffee & Donuts

Het verliezen van mijn zeer geliefde Cocoa inspireerde mij tot een long overdue ‘We go together like’ post. Waar ze is weet ik nog steeds niet, maar ik ben zo ontzettend blij dat ik alvast een nieuwe heb gekocht. Zo is het tragische verlies van Cocoa een stuk minder erg, al zit het mij enorm dwars, want ik verlies nooit wat. Ik zocht mijn Cocoa om een mooie look te maken, samen met het altijd charmante en zeer mooie Naked Eyeshadow Palette. En zo kwam ik op het idee, want deze twee must haves passen heel goed bij elkaar en ik gebruik ze ook vaak samen.

Losing my beloved Cocoa inspired me to write this long overdue ‘We go together like’ post. Where she is I still don’t know, but I am so happy I bought a spare recently. So the tragic loss of Cocoa turns out a little bit less tragic, even though it bothers me, you see I don’t lose things. Ik was looking for Cocoa to make en pretty look, with my charming and beautiful Naked Eyeshadow Palette. And so the idea of this post came to me, these two must haves really go together, and I do use them together a lot.

IMG_7733

Waarom ik ze zo mooi vind samen, precies weet ik het niet. Het is niet om een enkele reden, het zijn er meer en de combinatie daar tussen. Een groot deel van de samenwerking komt omdat ik veel kleuren uit het Naked palette op zichzelf al heel mooi vind gaan met Cocoa. Ook is het Naked palette van Urban Decay ontzettend compleet, ik hoef niet buiten het palette te zoeken naar kleuren om een prachtige look te maken. Van naturel tot glamour, het kan allemaal. En mijn liefde voor de simpele en ingetogen Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Cocoa van KIKO heb ik al meerdere keren wereldkundig gemaakt. Het is een package deal, eigenlijk zijn ze alle twee op zich al een package deal.

Why I like them together so much, I don’t really know, I can’t put my finger on the one thing. It’s not a single reason, it’s a combination of all the reasons. A big part of this magical cooperation is that I like the most of the colours in the Naked palette. Most of them go perfectly well with my Cocoa. I also find that the Naked palette by Urban Decay is complete, I don’t have to use any outside colours to make a beautiful complete look. I can go natural to full glamour if I want. My love for the simple but subdued Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Cocoa by KIKO has been put out there by me. So it’s the package deal in this case, both products stand alone als a package deal.

Zo, dat is het dan, het is de diversiteit van de producten die ze zo goed maken en dus waarom ik graag deze combinatie gebruik. Twee mooie producten waar ik eindeloos veel mooie dingen mee kan doen. Klein geheim, ik gebruik Cocoa ook wel eens als blusher, niet al teveel, maar gewoon een heel klein beetje.

So that is it, it’s the diversity of these products that makes them so good en thus the reason why I combine these two so often. Two beautiful products that I can use endlessly to create beauty. And I’ll share a smaal secret with you, I sometimes use Cocoa as a blusher, not too much, just a little bit.

What is there not to love?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “We go together like | Coffee & Donuts

    1. Oh ja, kan mij voorstellen, mat groen is niet zo gemakkelijk, vaak is het met shimmer en glitter. Ik zal mijn ogen en oren open houden, als ik iets zie. Wel zou je wellicht kunnen kijken naar de bio oogschaduw van Nivea. Ik heb er eens over geschreven, ik kwam ze tegen bij de Zeeman naast de schoonmaakartikelen. Zal een foto voor je plaatsen op InstaGram, weet je iig waar het over gaat. Volgens mij hebben ze hier ook groen van, maar ik weet niet of je het gemakkelijk te pakken kunt krijgen. Xo

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top