Beauty Beauty Favorites Nieuw/New

New by Paula’s Choice | Resist Anti-Aging Eye Cream

Nieuw van Paula’s Choice is de Resist Anti-Aging Eye Cream. Deze uitzonderlijk rijke oogcrème gaat de strijd aan tegen rimpels, een droge huid, zonneschade en een verlies aan stevigheid. Deze oogcrème is simpelweg ontstaan omdat gebruikers van Paula’s Choice graag een oogcrème wilden zien in het assortiment. Nou als je het dan doet, dan doe je het meteen goed; het resultaat Resist Anti-Aging Eye Cream. De tere huid rond de ogen wordt beschermd, hersteld en gevoed. Hierdoor worden lijntjes tegengegaan en behouden de ogen een jeugdige uitstraling. De gevoelige en tere huid rond mijn ogen voelt snel droog aan en daar is nu een middel tegen. Mijn oogleden knipperen zoals ze nog nooit hebben geknipperd, zo blij zijn ze met de Resist Anti-Aging Eye Cream.

IMG_5925

We weten het allemaal inmiddels wel, je hoeft voor de verzorging van de huid rond de ogen geen aparte crème te gebruiken. Maar net als veel anderen, doe ik dat wel. Voor mij is het zo dat de huid rond mijn ogen een veel vollere crème nodig heeft dan mijn gezicht. Dus een vollere crème voelt lekkerder. En ja, ik koop dan ook een oogserum of oogcrème, terwijl een pot dagverzorging zou volstaan. Waarom? Dat is denk ik gewenning, programmering en ervaring. Ja er zijn crèmes die gewoon beter voelen dan anderen rond de ogen en als dat dan gelabeld is met oogcrème, dan is dat zo. Door met de Resist Anti-Aging Eye Cream.

IMG_5928

Een opvallend gladdere ooghuid met minder rimpels en fijne lijntjes

De samenstelling van de nieuwe Resist Anti-Aging Eye Cream bevat o.a. de antioxidanten resveratrol en troxerutine en de vitaminen A en E in de strijd tegen vrije radicalen. De formule bevat tevens zoethout- en berendruifextracten tegen donkere kringen en voor een heldere oogopslag. Kalmerende werkstoffen zoals wilgenbast-extract en allantoïne brengen de ooghuid tot rust. Een mix van peptiden, huididentieke en herstellende ingrediënten waaronder sheabutter en glycerine zorgen voor een langdurige en intensieve hydratatie en maken de huid rondom de ogen soepel en veerkrachtig. Van de toegevoegde ingrediënten in deze nieuwe oogcrème staat bekend dat ze rimpels, zonneschade, een droge huid en andere problemen waar de huid van de oogcontouren last van kan hebben, op een effectieve wijze bestrijden.

Deze oogcrème zorgt echt voor een gladdere ooghuid, de huid onder mijn ogen en mijn oogleden zijn enorm opgeknapt sinds ik deze crème gebruik. Zodra de temperaturen zakken onder de 15 graden droogt de huid rond mijn ogen nog meer uit, die wordt zo schraal, tot scheuren aan toe. Door de kalmerende stoffen voelt de crème extra prettig aan. Perfect om de dag mee te beginnen en af te sluiten. Het voelt als een warm dekentje over de oogjes, het verlicht en kalmeert meteen. De hydratatie duurt de hele dag voort en ook de hele nacht, ik ben zeer onder de indruk van de werking. En ik heb geen schilfertjes meer rond de ogen. Mijn ooghoeken zijn ook enorm blij, geen jeuk meer, de droge plekken zijn weg!

IMG_5931

Wat maakt deze oogcrème uniek?

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream is een rijke oogbehandeling die effectief werkt aan het bestrijden van meerdere tekenen van huidveroudering, waaronder een droge huid, zonneschade en een verlies aan stevigheid. De geurloze formule is zowel effectief tegen huidveroudering als kalmerend en is bovendien heel mild. De huid wordt ermee voorzien van een rijke mix van antioxidanten, peptiden en huididentieke ingrediënten die rimpels en fijne lijntjes genadeloos bestrijden, de huid er jeugdiger uit laten zien en die de veerkracht behouden met een langdurige hydratatie (genoeg om de volgende ochtend nog te ervaren). Om de hoogwaardige ingrediënten optimaal werkzaam te houden, bevindt deze oogcrème zich in een ondoorzichtige, stabiele tube.

De formule is wat dik, heel dik zou je wel kunnen zeggen. Waar ik in eerste instantie van schrok, ik moest goed knijpen in de tube. Vaak voelt een te dikke crème niet lekker aan, omdat je zo moet “boenen” om het uit te smeren. Maar bij de Resist Anti-Aging Eye Cream is dat geen probleem. Ondanks de wat dikkere formule smeert de crème goed uit. Het is naar mijn mening ik ook niet de bedoeling alles helemaal weg te smeert, er moet een laag overblijven rond de ogen. Houdt jij daar niet van, dan moet je terugvallen op fluides, lotions of de zeer lichte crèmes. De Resist Anti-Aging Eye Cream is rijk genoeg om mijn ogen te beschermen over de gehele dag. Het voelt ‘s avonds als ik het opsmeer aan als een oogmasker, wat resulteert in een zeer open en fris ontwaken.

Voor wie is dit nieuwe product bedoeld?

De nieuwe Resist Anti-Aging Eye Cream is geschikt voor iedereen die graag een apart product wil gebruiken om tekenen van een ouder wordende huid rondom de ogen mee te behandelen. De oogcrème is vanwege de uitzonderlijk rijke formule tevens perfect geschikt voor mensen die een zeer droge huid rondom de ogen hebben, of van wie de dagelijkse gezichtscrème niet rijk genoeg is voor gebruik rondom de ogen.

Precies wat ik bedoel en wat mij betreft is Resist Anti-Aging Eye Cream een perfecte oogcrème. De tube is fijn, je kunt heel goed heel weinig uit de tube knijpen en je hebt echt heel weinig nodig. Dat is ook wel een groot pluspunt, je gebruikt echt maar een korreltje om je ogen te verzorgen. Waardoor het niet plakkerig, zwaar of vettig aanvoelt. Het is lastig te omschrijven en het is ook niet iets wat ik vaak heb meegemaakt. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik heel veel voordelen heb ervaren aan het gebruik van deze crème, zowel voor de dag als voor de nacht. Het enige puntje is de prijs, net als bij alle andere hele goeie rijke oogcrèmes is deze ook niet budget. Dat hoeft ook niet ,want je krijgt er in dit geval heel veel voor terug;

  • Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream € 35,90/15 ml.

Het verschil met heel veel andere vergelijkbare producten is dat de Resist Eye Cream in een tube zit en erg lang meegaat. Ik gebruik deze al ruim twee maanden dagelijks en mijn tube is nog steeds niet leeg. Uiteraard is het een keuze die jij zelf moet maken, wel of niet een oogcrème gebruiken, maar heb je een droge huid rond de ogen en lijkt niets te helpen en te verzachten, kan ik je echt de Resist Anti-Aging Eye Cream aanraden.

De Resist Anti-Aging Eye Cream is inmiddels verkrijgbaar. Alle producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl, via de winkel van Cosmania in Amsterdam en diverse professionele schoonheidssalons en huidtherapeuten.

Xo,

Wojis

2 thoughts on “New by Paula’s Choice | Resist Anti-Aging Eye Cream

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top