Beauty LifeStyle

hannah® Cell Recovery Cream | Winterse weldaad crème en masker

Nu het wat kouder is voel ik dat mijn huid extra droog aanvoelt. Tijd voor wat extra verzorging voor de handen, het lichaam, maar ook zeker voor de snoet. Gek genoeg heb ik ondanks mijn vette koppie, heel vaak een droog en trekkerig gevoel in het gelaat. Vooral rond mijn ogen en op mijn wangen. Het koude weer versterkt dit heel erg en kan zelfs zorgen voor zeer schrale plekken die uiteindelijk zelfs openscheuren. Een product wat ik nu een hele tijd gebruik om dit tegen te gaan is hannah® Cell Recovery Cream. Een crème die origineel ontwikkeld is voor de zeer droge en rijperen huid. Ik vertel je hoe ik deze Recovery Cream gebruik en waarom ik er zo ontzettend blij mee ben. 

IMG_5992

De hannah® Cell Recovery Cream bevat onder andere bijenwas, lanoline en glycerine. Deze ingrediënten hebben een verzorgende en vochtregulerende werking. Toegevoegde aminozuren zorgen voor verbetering van de natuurlijke vet- en vochthuishouding in de huid. Dankzij de samenstelling van deze zeer rijke crème wordt de natuurlijke barrière van de huid versterkt, waardoor uitdrogen, dus vroegtijdige huidveroudering, tegen wordt gegaan. Eigenlijk is het een zeer voedende en beschermende substantie, die voor verschillende dingen toe te passen is. Ik gebruik het dus niet als dagverzorging, te vet en te rijk voor mijn huid. Maar als ik echt een slechte week heb gehad en ik hoef op zondag de deur niet uit, dan doe ik het wel wel eens. Ik zie het als een masker, een extra verzorging op mijn dagelijkse verzorging. Ik breng het dan ook aan over mijn dagelijkse verzorging. Een aantal keer per week gebruik ik het als nachtverzorging, ook weer als extra, het voelt meer aan als een masker. Hierdoor is mijn huid ‘s morgens in top conditie en heb ik ‘s morgens na het douchen een minder droge huid. Maar ik gebruik de Cell Recovery Cream ook als nachtmasker, als ik voel dat ik echt een boost nodig heb. Zo wissel ik het af, gebruik het waar mij het beste uitkomt en waar mijn huid er het meeste baat// bij heeft.

IMG_5995

De crème is echt heel dik en romig, voelt heel zacht aan op de huid en smeert goed uit. Het voelt vettig, glibberig en zacht tegelijk. Zeer prettig om op de snoet te smeren en heel erg verzachtend. Het heeft een helende werking, ja dat is het juiste woord en zo voelt het als ik deze crème gebruik. Er zitten stoffen in die zorgen dat mijn huid minder droog is, maar ook gedurende de dag minder droog wordt. Mijn vochtarme snoet heeft echt heel veel profijt van het gebruik van de Cell Recovery Cream als nachtverzoring en masker. En dat is heel fijn als het koud is, geen jeuk, geen trekkerig gevoel en geen velletjes. Maar ook geen ongemak van een te rijke verzorging op de huid, want in combinatie met de Recovery Cream volstaat een hele lichte emulsie prima.

IMG_5996

De Recovery Cream is zo rijk dat je deze zelf goed kan gebruiken om je huid te beschermen tegen uitjes buiten met guur weer, wintersport of een lange gure strandwandeling. De beschermde factor is zeer hoog, zelfs op een gure dag met regen in de snoet [zelf getest met een lang rondje hardlopen]. Nee, als je het mij vraagt kleven er alleen maar voordelen aan deze crème, zelfs voor een vette huid, mits goed gebruikt.

IMG_5975

De verpakking is hetzelfde als je gewend bent van hannah®, prachtig mooi en robuust. De hannah® Cell Recovery Cream is verkrijgbaar voor € 46,75/45 ml via de website HuidCoach.nl. Lieve dames, dat iets gemaakt is voor een hele droge huid, betekent nog niet dat je er met een niet droge huid veel baat bij kunt hebben.

Gebruik jij, ondanks dat het niet voor jouw type huid gemaakt is, een product wat gewoon heel goed werkt?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top