Beauty

Mijn favorieten van maart | [hahy-lahyt] Highlighter

Highlight [hahy-lahyt] is the way to go, highlighter dus de grote favoriet in maart en deze trend zet zich voor nu ook voort in april. Het is niks nieuws, het zijn ook geen nieuwe producten, maar een beetje extra glow en shine was wel heel welkom. Een doffe snoet had ik de laatste tijd, ik was moe en miste de zon heel erg. Geen probleem voor mijn geliefde [hahy-lahyt]ers, they turned my frown upside down. Kijk jij mee welke drie schatten ik heel veel heb gebruikt, laat ik jou weten waarom.  IMG_9047

Natuurlijk de theBalm theManizer Sisters Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou [aka “the luminizers” palette], die is zo volledig daar kan je niet mis gaan. Ik vind alle drie de kleuren mooi en ik heb ze dan ook allemaal gebruikt. Deze poeders gebruikte ik wel met mate, de korrel is net niet fijn genoeg om er helemaal mee los te gaan gedurende de dag. Voor mijn minimale looks zijn de andere twee toch net iets verfijnder en ogen daardoor meteen natuurlijker. De Cream Colour Base in Pearl van MAC is fantastisch, deze is cream en dus heel fijn als ik weer eens een wat drogere huid heb. Deze is zo fijn van shimmer, het is naar mijn idee de cream versie van de NARS Highlighting Blush in Albatross. Niet alleen is het heel prettig op de snoet, het effect is super fijn en deze fotografeert heel mooi. Als laatste nog een zeer fijn en creamy product, de Accentuating Color Stick van Shiseido in S6 Champagne Flush. Ik heb alweer teveel verklapt, maar lees gerust verder.

IMG_9038

Mary-Lou is echt heel mooi, deze zie je op mijn gezicht niet meteen qua kleur, dus heel goed om de boel “natuurlijk” op te  [hahy-lahyt]eren. Cindy-Lou is ook heel mooi, maar hier heb ik minimaal gebruik van gemaakt. Deze poeders geven een warm en glanzend effect. Betty-Lou was wel favoriet, deze doet wonderen als bronzer op mij. Wel met de haren los, anders viel het teveel op, ik ben zo verschrikkelijk wit nu. Maar zoals ik al zei, niet al te veel, het bleef vrij minimaal. Het grote werk is verricht door Champagne Flus en Pearl.

IMG_9037

Deze twee creamy schatten zijn zo fijn qua shimmer en geven zo een zeer natuurlijk effect, het kan niet missen, het is altijd goed. De romige textuur was heel fijn omdat mijn wangen heel droog zijn de laatste tijd. Champagne Flush en Pearl heb ik afgewisseld, een beetje aangepast op mijn make-up, daar heb ik weer het poeder op afgestemd. Ik wil niet zeggen dat je ze altijd over elkaar moet gebruiken, het is meer langs elkaar en dat je overlap hebt. Het effect was in ieder geval zeer wenselijk, ik kreeg wat meer kleur in mijn gezicht en wat meer levendigheid. Voor de appeltjes van mijn wangen ben ik gegaan voor een poeder blusher zonder al teveel glans, de [hahy-lahyt] heb ik vooral aan de rand van mijn gezicht gehouden, ik ben geen discobal.

IMG_9035

De manizers heb ik naast elkaar verticaal geswacht, Pearl en Champagne Flush horizontaal eronder. Zie je wat een effect deze mooie highlighters hebben op mijn huid, meteen leven in de brouwerij. Zie Pearl en Champagne Flush een stralen, het zijn zonnestralen in een potje, echt waar. Zoals ik al zei zet ik deze trend nog even voort, ik vind het mooi, ook bij een zeer minimale look, of alleen over SPF, het geeft gewoon net even wat meer oemff.

IMG_9039

Dat waren ze dan weer, de favorieten van maart en ik ben al een beetje aan het denken over de favorieten van april, er zijn gewoon weer eenpaar producten die ik altijd pak. Dat is dan ook wel het leuke van dit item, het zorgt er wel een beetje voor dat ik meer wissel en vaker nieuwe looks en combinaties probeer. Je zult het zien, ik heb alweer “een nieuwe trend binnen deze trend”.

Draag jij ook graag [hahy-lahyt] en heeft poeder of cream jouw voorkeur?

Xo,

Wojis

2 thoughts on “Mijn favorieten van maart | [hahy-lahyt] Highlighter

  1. Ja, highlighters geven net dat extra beetje sparkle als je dat nodig hebt he! Ik heb nog geen cream highlighters, maar ben erg blij met mijn highlighter van Gerard Cosmetics!

    1. Ik gebruik niet vaak veel, maar wel bijna altijd een beetje. Het is heel mooi en het staat fris. Bij een avond-make-up vind ik het heel classy staan en extra glam. Een cream highlighter is ook perfect voor op vakantie, klein beetje op de jukbeenderen, instant glam on the beach 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top