Beauty Beauty Favorites Looks Nieuw/New

Review: Oriflame The ONE Colour Unlimited Eye Shadow Sticks | Must have make-up item ladies

Alsof Oriflame Sweden precies weet wat wij willen zien dit seizoen. Met The ONE Colour Unlimited Eye Shadow Sticks slaan ze de make-up-spijker op de spreekwoordelijke kop. Met het sombere najaarsweer kan ik wel wat mooie oogmake-up gebruiken, maar het moet wel blijven zitten, zeker met slecht weer. De nieuwe Colour Unlimited Eye Shadow Sticks van Oriflame the ONE zijn langhoudende waterproof oogschaduwsticks die geen moeite hebben met barre weersomstandigheden. Zes verschillende metallic kleuren, met alleen een eigenzinnig effect. Goed als eyeliner, oogschaduw, oogschaduwprimer en zelfs als oogpotlood te gebruiken.   

IMG_6742

Zoals ik al zei zijn er zes verschillende kleuren om uit te kiezen; Arctic Silver, Sahara Bronze, Iced Sand, Mauve Lava, Charcoal Dusk en  Amazon Night. Deze handige oogschaduw potloden zijn ook ideaal om mee te nemen in je tas. Met The ONE opvraagbare oogschaduw-stick trek jij met gemak lijntjes, of creëer je hele looks. Zacht als boter op de oogleden, perfect te blenden en super snel in gebruik. Je hebt geen kwast nodig, je kunt gewoon je vingers gebruiken. De blendbare crèmige textuur droogt op tot een intense kleur die wel tot een etmaal houdt en zeker tegen een stootje kan. Zo verloopt mijn ooglook niet van mijn ogen naar mijn wangen door bijvoorbeeld regen, of wat ik altijd heb, tranende ogen van het koude weer. Nee, deze oogschaduw sticks [pun totally intended]!

IMG_6746

The ONE Colour Unlimited Eye Shadow Sticks zijn als gewone oogschaduw te gebruiken en mengen nagenoeg hetzelfde. Super chique effect krijg je als je met een volle blending kwast de kleuren goed blend. Als ik één van de sticks als primer gebruik, pak ik een andere kleur voor wat meer definitie. Ik blend deze goed met mijn pink, geeft een uitstekend effect, je hebt niet per se een kwast nodig. Gebruik je de stick ook om je ogen mee te omranden ga dan voorzichtig te werk. De tip van de sticks is vrij dik en teveel product is snel gedaan.

IMG_6763

Arctic Silver is een prachtige mooie koele zilver kleur, heel mooi om als basis te gebruiken of om je look wat meer glans te geven. Sahara Bronze vind ik meer een goud effect hebben op mijn huid, meer dan dat het neigt naar echt brons. Deze kleur is fantastisch om solo te gebruiken en ook erg feestelijk om een look mee te maken. Iced Sand is er eentje voor de boeken, wat gaat deze super mooi met mijn UD Naked paletten, dat is een feit. De Mauve Lava is weer super mooi met de Giordani Gold Eye Shadow Quad. Mauve Lava is ook een kleur die heel goed staat voor een mono-look, complimenteert de kleur van mijn ogen heel mooi. Een hele zachte romantische kleur, love it. Charcoal Dusk is misschien niet jouw kopje thee op het eerste gezicht, maar wat een mooie kleur. Als ik hier een lijntje mee trek, twee lagen mascara zet, dan ben ik klaar. Erg fijne kleur om mee te werken en het heeft een soort zilver metallic finish. De Amazon Night is meer assig, ook een super fijne kleur, de must have en eentje die iedereen wel kan hebben.

IMG_6759

Jommes jommes, soms is het gewoon heel gemakkelijk. Hier heb ik Charcoal Dusk gebruikt om mijn ogen te omranden, dan de Sahara Bronze als basis en om meer diepte te geven en een beetje Iced Sand. Het is ook echt zo gebeurd en wat blenden deze oogschaduw sticks toch mooi. De finish is meer dan mooi metallic, ik noem dit absoluut geen glitter. Er zit een mooie glazuur van sheen overheen, zeer feestelijk en zeker een beetje glamour. Het haalt mijn make-up op, het geeft een frisse open blik.

IMG_7123

Als ik echt moest kiezen zou ik gaan voor de combinatie Amazon Night en Iced Sand, de twee kleuren waar je alle kanten mee op kunt en een set die heel mooi samen gaat. En wat misschien net zo belangrijk is als langhoudende oogschaduw, is oogschaduw die er zonder Jif en schuurspons ook weer af gaat. De The ONE Colour Unlimited Eye Shadow Sticks laten zich door een oogmade-up remover heel gemakkelijk verwijderen. Ik heb de Colour Unlimited Eye Shadow Sticks gebruikt met en zonder primer, ze blijven gewoon heel goed zitten. Met primer vind ik de kleur net iets mooier uitkomen, het lijkt wel of je de kleuren dan beter kunt stapelen. Is heel mooi met de Arctic Silver en de Sahara Bronze, een kerstlook in minuten.

Je kunt de The ONE Colour Unlimited Eye Shadow Sticks bestellen via www.oriflame.nl of via één van de verkoopadviseuses voor €14,00 stuk. En nu tijdelijk met extra korting zijn ze maar € 8,49 per stuk. Je kunt dus kiezen uit zes natuurlijke kleuren; Arctic Silver, Sahara Bronze, Iced Sand,  Mauve Lava, Charcoal Dusk en  Amazon Night.

Welk setje zou jij kiezen en waarom?

Liefs,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

4 thoughts on “Review: Oriflame The ONE Colour Unlimited Eye Shadow Sticks | Must have make-up item ladies

    1. Ze zijn echt leuk en zo leuk om mee te make-up’en. Ik denk dat Charcoal Dusk een beetje een lastige kleur is voor de meeste dames, zeker al die niet veel ervaring hebt met make-up. Alle andere kleuren zijn mooi, toegankelijk en heel erg mooi. Draag vandaag Arctic Silver en Iced Sand, zo mooi. Mijn oogopslag is meteen wakker en het ziet er heel fris uit.

  1. Hier was ik erg benieuwd naar. Mooie look!
    Fijn dat ze niet te erg glimmen, op mijn leeftijd vind ik het soms te Hepi & Hepi worden! Ik hou Oriflame in de gaten!

    1. Het zijn ook hele mooie kleuren en het effect is echt heel natuurlijk, ondanks de metallic finish. Combineert heel mooi met matte kleuren en omdat het geen glitters bevat en creme is, geen fall out! 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top