Beauty

Event: Red Lips Tuesday | De laatste voor dit jaar met Russian Red van MAC Cosmetics

Voorlopig de laatste Red Lips Tuesday en ik sluit deze serie af met Russian Red van MAC. Russian Red is één van de Hyped Red Lipsticks van MAC, een best seller en inmiddels wel een legendarisch te noemen rode lipstick. Eentje die volgens velen niet mag ontbreken aan een lipstick-collectie, maar daar ben ik het dan weer niet helemaal mee eens. Of eigenlijk helemaal niet, het is maar hoe je het bekijkt. Russian Red is een klassieke rode lipstick, maar zeker niet voor iedereen de juiste kleur. 

IMG_6241

Russian Red wordt als een neutrale rode kleur bestempeld door MAC, maar heeft zeer zeker een koele blauwe ondertoon. Er zit zelfs een beetje darkness in op de achtergrond, die combinatie is de reden dat ik haar graag wilde hebben. Het is ook die combinatie die haar weer minder toegankelijk maakt. Perfect gehalte aan ‘Vamp’ waardoor Russian Red een klassiekere kleur is dan bijvoorbeeld Ruby Woo. Ruby Woo is totaal mat met een poederige finish en ze is veel speelser. Ik vergelijk de twee evenvoor het gemak, want we hebben toch allemaal wel eens Ruby Woo op onze had ge-swatch-t?

IMG_6237

Russian Red is in mijn ogen een semi-matte rode lipstick die wonderbaarlijk goed op de lippen aan te brengen is. Ook weer in vergelijk met Ruby Woo, welke enorm stroef en droog is. Russian Red blijft ook heel goed zitten, je hebt uren plezier aan je rode lippen. Ook voelt Russian Red niet droog aan in vergelijking met Ruby Woo. Als je een wat speelsere knal felle out there kleur rood wilt hebben, dan is Russian Red niet voor jou. Ga dan voor Ruby Woo bijvoorbeeld, die is bijna neon en blijft langer zitten dan Russian Red.

Russian Red is onderdeel van het standaard assortiment van MAC Lipsticks en is te koop voor € 19,50 bij de MAC counters, Pro-Stores en via verschillende online shops zoals Douglas.

Russian, Parisian of gewoon Red vandaag?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “Event: Red Lips Tuesday | De laatste voor dit jaar met Russian Red van MAC Cosmetics

  1. Deze vind ik zelf echt prachtig! Hij staat mij mooier dan Ruby Woo. Jou staat ie ook erg mooi! En nu mijn vraag: wat is jouw meest favoriete kleur rode lipstick?

    1. Ik vind dat een hele moeilijke vraag, maar ik vind de Rouge Allure Velvet in La Précieuse van Chanel mij beeldig staan. Een perfecte kleur rood in mijn ogen. Zo uit mijn hoofd even Xo. Favoriet, lastig, draag de Rouge Dior 999 ook heel graag. Al mijn MAC rode lipsticks, ook zo fijn. Als je echt wilt weten wat mijn favoriete kleur lipstick is, dan moeten we een hele andere tint lipstick aanspreken denk ik.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top