Beauty DIY Food is Good LifeStyle Ods & Ends

A week in the life of | Zo’n week waar je eigenlijk in je bed wilt blijven liggen, maar gelukkig heb je kruidnoten

Week 45 was een week waar ik heel graag de hele week in bed was blijven liggen en dat zegt wel wat, want dat heb ik echt nooit… hooguit een dagje per jaar, laat staan een hele week. Maar goed, je staat op en doet de schouders er gewoon onder en gaat. Het zal morgen beter zijn, maar nee hoor, niks van dat alles. De hele week was verschrikkelijk zwaar, echt zwaar, met lood in de benen en mijn moed onder mijn arm. Niet mijn ziel, die niet, daar heb ik gelukkig nooit last van. En als je eenmaal weet dat het zo gaat lopen de hele week, maak je er maar gewoon het beste van. Goed eten, veel slapen en heel veel klusjes overslaan om door de basis heen te komen. Gek genoeg merk ik het niet in mijn schrijven of testen, maar in de foto’s. Als ik mijn dag niet [dit keer dus gewoon een week] heb maak ik heel weinig foto’s, heb ik ook als ik het heel erg naar mijn zin heb, dan vergeet ik dat gewoon. Maar er waren er genoeg om over te schrijven, kijk maar. 

IMG_6116

Eén van de dingen die ik fantastisch vind aan de herfst en de winter is het eten, wat een heerlijke ingrediënten. Ik ben liefhebber van seizoenseten, zo ook in de herfst, de rode kool en de spruiten staan weer regelmatig op het menu. Ook de stampot komt regelmatig aan bod. Maandag hadden wij hachee, deze had ik zondag al gemaakt. Hachee met rode kool, spruiten en heerlijke kruimige aardappels.

IMG_6118 (1)

Dinsdag was het weer Red Lips Tuesday en voor deze week koos ik MAC Red van MAC Cosmetics. Best lastig om ‘s morgens foto’s te maken, vooral dinsdag was het lastig, het was nog zo donker. Prachtige lipstick, ik draag deze dan ook heel graag.

IMG_6157 (1)

Gister heb je kunnen lezen over deze heerlijke geur sensatie, ‘Orange Happiness’ for the win! Ik baal er zo van dat deze op is, hij brand nu echt niet meer, ik moet snel een nieuwe, ik denk dat ik hier de hele winter wel aan wil snuffelen.

IMG_6155

Dinsdag was een redelijke dag en ‘s avonds voelde ik mij een stuk beter nadat ik deze grote jongen had opengemaakt. Grote schaal kruidnoten en een grote mok thee, lekker hoor. Het is trouwens een kilo, niet normaal zo groot.

IMG_6125

Gekke combinatie, maar zo lekker. Ik had een boterham met gebakken ei en een halve maiskolf on the side.

IMG_6193

Om even te laten zien dat ik echt niet altijd on top of everything ben, deze week al helemaal niet, eerder helemaal er onder. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er deze week ook een stuk minder zin in had dan anders. Maar langzaam aan, stap voor stap en alle noodzakelijke klusjes zijn gedaan.

IMG_6170 (1)

Fijne foundation, gebruik ik heel vaak de laatste tijd, vind mijn foto zo mooi. Mineralize Skinfinish Natural in Medium van MAC staat er mooi op, ik had even een uurtje vrij gemaakt om foto’s te maken. Anders kom ik er gewoon niet aan toe en daar baalde ik gewoon van.

IMG_6159

De bloemen stonden er nog zo mooi bij deze week, echt wel een beetje op hun einde. Kijk toch eens naar die kleuren, is het niet fantastisch mooi. Daar kan ik dan weer heel gelukkig van worden en ik geniet er ook echt zo van.

IMG_6173

Woensdag kwam er een pakje binnen, mijn haar-care is weer eens om! Gelukkig leveren ze bij Haarshop heel snel, want het was nodig, het is weer crisis.

IMG_6196

Woensdagavond ging ik naar de Japanner met mooie Mirjam, we hebben heerlijk gegeten en een super avond gehad. X-je Mirjam en bedankt schat.

IMG_6195

Onder de kapstok is het vaak niet veel beter dan rond de vaatwasser, ik had het echt een half uur hiervoor helmaal opgeruimd, gezogen en gedweild. Mijn mini-man is de appel die niet ver van de vaderlijke boom is gevallen :-).

IMG_6198

Donderdagavond heb ik een beetje web-windowshopping gedaan, ik krijg best wel veel mail over make-up en cosmetica en ik heb zo weinig tijd om alles te bekijken en lezen, maar als ik mail krijg van Chanel dan maak ik even tijd. Ik heb de Rouge Coco test weer gedaan en kom nu uit op Arthur. Ben zelf nog niet helemaal overtuigd, maar ik zal eens gaan kijken. Een perfect pakje voor onder de boom lijkt mij.

IMG_6204

Vrijdag ging ik met een vriendin nog even shoppen, we hebben daarna nog koffie gedronken en ik betrapte mijzelf er weer op shizzle weg te scheppen en apart te leggen. Ik wil gewoon alleen een goeie espresso, de rest hoef ik gewoon niet!

IMG_6212

En zaterdag zag ik mijn kans schoon en heb ik eindelijk weer eens voor mijzelf een toner en een [eye]make-up remover gemaakt. Mijn basisrecept is heel gemakkelijk en natuurlijk ook de basis van dit mengsel. Ik heb alleen nog wat rozenolie, arganolie en granaatappel olie toegevoegd, snel, simpel en zeer effectief.

IMG_6213

En zo stond het er zondagochtend bij in de badkamer, is het geen plaatje, zo simpel en voordelig. Ik heb hier nog steeds altijd zoveel plezier van als ik het heb gemaakt, ook van mijn DIY Aloe Vera Lotion. Jongens, het leven kan soms zo simpel zijn.

Toch wel trots op mijzelf dat ik mij zo kranig door deze week heen heb gesleept. Oké, dat is overdreven er is geen slepen aan te pas gekomen. Nee, het ging best, ik moest alleen mijzelf heel erg blijven stimuleren om door te gaan. En weet je wat, mijn concentratie-meditatie helpt echt, ik concentreer mij op mijn ademhaling en alles gaat dan gewoon wel weer. Lang chillen in een heet bubbelbad helpt ook. Rozenbottelthee drinken op de bank met een dekentje en 24Kitchen kijken helpt ook. Hardlopen does the truc too. En gelukkig is een week maar zeven dagen en starten wij morgen gewoon weer opnieuw.

Fijne week allemaal en tot de volgende [k][w]eek!

Xo,

Wojis

2 thoughts on “A week in the life of | Zo’n week waar je eigenlijk in je bed wilt blijven liggen, maar gelukkig heb je kruidnoten

  1. Bah, jij ook al zo’n nare, zware week. Gelukkig hebben we de kruidnoten, al ben ik al aan het zwaardere werk begonnen, die met chocolade 😉 Volgens mij komt het door de wintertijd, die moesten we maar eens gauw afschaffen! Succes voor de komende week, hopelijk is die wat lichter x

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top