Fashion Fun LifeStyle Ods & Ends WojisOnBeauty.com

A love affair in pairs | Go shorty it’s your birthday… shoes

And then I saw these shoes en zo geschiedde a love affair in pairs again. Ik liet al even zien op FaceBook dat ik schoenen had gekocht en lieve Ingrid vroeg of ik ook nog zou laten zien welke schoenen? Maar natuurlijk Ingrid, ik laat ze graag zien, geen probleem. Ik ben echt bijna jarig en ze zijn zo mooi. Ik moet alleen even uitpuzzelen hoe ik dit ga doen met twee paar verjaardagsschoenen, eerlijk is eerlijk, ik moet ze natuurlijk alle twee aan. 

IMG_5897 IMG_5898

Deze lederen sandaaltjes zijn van Buffalo, drie kleuren shimmer. Goud, rose en zilver, ze zijn metallic en ze doen mij denken aan schoenen die ik ooit als kind aan heb gehad, van mijn schoonzus. Die waren niet metallic en een andere kleur, maar ik voelde mij desalnietemin precies als dat kleine meisje op die mooie veel te grote hakken. Ik zie mijzelf ook helemaal staan in een mooie witte haltejurk op een ventilatierooster op Lexington Avenue tussen 52nd and 53rd Street weet je wel…

IMG_5905 IMG_5907

Het tweede paar is van KIOMI, het zijn suède pumps in lila. Zijn ze niet super lief, zo zoet qua kleur en zo zacht suède. Deze pumps kunnen toch altijd, ze zijn zo vrouwelijk. En ze gaan heel mooi bij mijn Smaak Amsterdam tas. Ward heeft deze lila liefjes al goedgekeurd. En als ik ze combineer met mijn groene jurk, ben ik net een wandelend veld vol bloesem. Kan niet wachten, ik heb er nu al zin in.

Voor iemand die geen schoenen ging kopen ben ik toch heel goed geslaagd. Dit zijn mijn birthday shoes… Go shorty it’s your birthday!

Xo,

Wojis

5 thoughts on “A love affair in pairs | Go shorty it’s your birthday… shoes

    1. Ja ze zijn geweldig en ze zitten echt heel lekker. Ik denk dat ik daar wel een avond feest mee kan overleven, anders eindig ik gewoon op blote voeten, zoals bijna altijd :-).

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top