Beauty LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends WojisOnBeauty.com

‘Huid en meer’ Het nieuwe boek van hannah® | Dingen verbeteren niet veranderd

Een mooie quote ‘ik wil dingen verbeteren niet veranderd’. Een quote van de inspirerende Director bij hannah SIRC. In het nieuwe boek van hannah® ‘Huid en meer’ wordt alles uitgelegd over wat jij moet weten voor jouw huid. Experts leggen uit hoe jij je huid kan laten stralen van binnen naar buiten! Een boek gevuld met informatie over de huid en alles wat komt kijken bij je innerlijke en uiterlijke verzorging. Verbeteren niet veranderen… dat is het uitgangspunt en wat mij betreft een geweldig uitgangspunt. 

IMG_5431

Dit unieke naslagwerk werd door hannah® SIRC ontwikkeld in samenwerking met bekende experts op het gebied van huidverzorging en -verbetering, voeding, sporten, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en modestyling. Stuk voor stuk professionals die niets aan je willen veranderen, maar die je willen helpen als jij zélf vindt dat er iets te verbeteren valt. Een mooi uitgangspunt al zeg ik het zelf, gewoon kijken wat er beter kan. Het leven van alledag is erg gejaagd en hectisch. Hierdoor laten we belangrijke dingen zoals huidverzorging, gezonde voeding, sporten of gewoonweg even bewust ontspannen er vaak bij in schieten. Terwijl dit nu juist de dingen zijn die er voor zorgen dat je je mooi en fit voelt en je huid er gezond uitziet. Pure schoonheid, vitaliteit, een huid die straalt van gezondheid en een zelfverzekerde uitstraling komen tot stand door een combinatie van factoren. Een specifiek op je huidbehoeftes afgestemde verzorging, goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging en ontspanning, een kapsel dat bij je past, de juiste make-up, een mooi gebit én een outfit die je look compleet maakt. Dit alles zorgt ervoor dat je meer energie krijgt, lekkerder in je vel zit en dus gezonder door het leven gaat. Deze onderwerpen komen allemaal aanbod in dit mooie boek. Natuurlijk komen goeie tips en weetjes over de huid voorbij, maar nog veel meer. Wist jij bijvoorbeeld dat ontstekingen in het lichaam kunnen opstaan door een teveel aan suiker?

IMG_5432

In ‘Huid en meer’ deelt Monica van Ee haar schat aan kennis op het gebied van de huid, duurzame huidverbetering en de juiste dagelijkse verzorging. Ir. levensmiddelentechnologie en gezondheidscoach Ralph Moorman (bekend van o.a. ‘De Hormoonfactor’) laat zien hoe je je algehele vitaliteit en gezondheid en daarmee ook de conditie van de huid door middel van de juiste voeding kunt optimaliseren. Sport is de grote passie van personal trainer en leefstijlcoach Samantha van Wijk (presentatrice van o.a. Track & Trails bij SBS6 en MotoGP bij Eurosport). In het boek vertelt zij alles over hoe je je lichaam door een combinatie van in- en ontspanning in een goede conditie krijgt én houdt. Erg leuk om te lezen, zeer inspirerend en dat is soms wat je nodig hebt om te bewegen en te blijven bewegen.

IMG_5436

Cosmetisch arts Elle Vissers is een groot voorstander van mooi ouder worden op een natuurlijk ogende manier. In ‘Huid en meer’ vertelt zij alles over de mogelijkheden binnen de cosmetisch-medische wereld om het optimale uit jezelf te halen, zonder echter te veranderen in een karikatuur van jezelf. Een mooi verzorgd gebit is ‘de parel van je gezicht’, aldus tandarts, prosthodondist en implantoloog Martijn Molenaar. Deze expert vertelt in ‘Huid en meer’ alles over de nieuwste methodes op tandheelkundig gebied, die ervoor zorgen dat je glimlach er één wordt van ultieme perfectie. Het juiste kapsel, professionele make-up en een outfit die je figuur optimaal tot recht laat komen, zorgen er stuk voor stuk voor dat je er geweldig uitziet. Ilham Mestour (International Creative Artistic Director bij Keune Hair Cosmetics), die in binnen- en buitenland een inspiratiebron is voor aanstormend talent, geeft in ‘Huid en meer’ nuttige tips en tricks zodat ‘bad hair days’ vanaf nu voorgoed verleden tijd zijn. Visagiste Carla Rep geeft bekwame adviezen en tips voor een make-up die je sterke punten optimaal accentueert en je eventuele imperfecties slim verdoezelt. Modestyliste Manon Meijers (o.a. bekend van de Modepolitie 2.0, Hotter than my Daughter en RTL Boulevard) toont nuttige do’s en dont’s op het gebied van mode, kleding en accessoires voor een tiptop ‘fashionable’ presentatie. Soms is het gewoon even een tip die je over de streep kan trekken, iedereen geeft wel eens op of weet het even niet meer. Het uiterlijk is zo onderheven aan mode, het is lastig dat allemaal maar bij te kunnen houden en te weten wat je moet doen.

IMG_5433

Een goed verzorgd uiterlijk geeft je meer zelfvertrouwen. Dat geldt als je gezond bent, maar ook als je ziek bent. Look Good…Feel Better steunt mensen met kanker bij hun uiterlijke verzorging, door middel van workshops en individuele behandelingen. Al meer dan tien jaar draagt hannah® SIRC deze stichting een warm hart toe door onder andere hannah® producten ter beschikking te stellen voor de workshops. Ook diverse hannah® huidcoaches zetten zich vrijwillig in voor de stichting. Zij doen dit door het geven van workshops en het volgen van trainingen om mensen met kanker in hun salon te kunnen behandelen. In ‘Huid en meer’ is een apart hoofdstuk gewijd aan uiterlijke verzorging voor mensen met kanker. De tips en adviezen in dit hoofdstuk zorgen ervoor dat mensen met kanker er beter uitzien, zich daardoor beter voelen en de regie in handen houden in een periode vol onzekerheden.

IMG_5435

‘Huid en meer’ is door de gebundelde kennis en expertise van de diverse professionals die aan het boek hebben meegewerkt een uniek naslagwerk geworden. De gemene deler van iedereen die in, aan en met dit boek heeft meegewerkt is, aldus hannah® directeur Monica van Ee in het dankwoord, dat men niets aan je wil veranderen, maar je wil helpen als jij zélf vindt dat er iets te verbeteren valt. Het biedt daarmee een ieder die het leest een echte kans om te stralen, van binnen naar buiten.

Het leuke van dit boek vind ik dat je altijd een naslagwerk hebt waar je op terug kunt vallen, ook als je het even niet meer ziet zitten of gewoon even niet meer weet. Het is en overzichtelijk boek, waar tips duidelijk staan vermeld en de algemene informatie op een duidelijk manier wordt aangeboden. Je hoeft geen expert te zijn om te snappen wat er staat en het toe te passen in jouw levensstijl. Een zeer informatief hoofdstuk is dat over voeding, hele simpele dingen die iedereen eigenlijk wel weet, maar toch ook weer niet. Mooi verteld en duidelijk uiteengezet. Hierin wordt verteld wat voeding voor je kan doen en wat de negatieve effecten van verkeerde voeding kunnen zijn. Wat iedereen zou moeten lezen en zou moeten weten is wat voor enorme invloed hormonen hebben op onze huid. Naast deze informatie heeft hannah® ook een heel stuk in het boek gereserveerd voor informatie over cosmetische geneeskunde. Hier wordt heel simpel verteld wat huidveroudering is en hoe bijvoorbeeld de cosmetische geneeskunde hierbij kan helpen. En natuurlijk wordt er heel veel aandacht besteed aan make-up en haar, wat een instant boost kan zijn voor jouw huid en uiterlijk. Kortom een geweldig mooi boek over de huid en zoals ik het wil omschrijven, het algemene welzijn.

Dit leuke en informatieve boek ‘Huid en meer’ kost € 19,95 (ISBN 978 94 911 9740 6) en is al vanaf medio september verkrijgbaar via de erkende hannah® huidcoaches en via de WebWinkel van hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Mijn exemplaar ligt lekker naast mijn bed, heerlijk om af en toe nog even de puntjes op de uiterlijke ‘i’ te zetten.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top