Beauty Fun LifeStyle Nieuw/New WojisOnBeauty.com

Birthday Haul!

En dan is het weer voorbij, gelukkig ben ik over negen maanden weer jarig ;-). Het was geweldig, ik heb er geen ander woord voor dan geweldig. Alles is goed gegaan en ik heb mij enorm vermaakt. Jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig hoe verwend ik ben, nou ik kan zeggen; enorm! Je ziet nog niet alles, maar daar later meer over. Ondanks dat ik niet helemaal fit was, heb ik mijn hele partijtje uit weten te zingen, het was ook zo verschrikkelijk vermakelijk. Food was great, drinks were cool and the company was fantastic, thanks allemaal X.

IMG_5415

Als je bonnen van de Douglas vraagt, dan kan je bonnen van de Douglas verwachten. Dames en heren enorm bedankt, dit gaat een enorme deuk maken in mijn wish list. Er zit ook nog een super leuke versiering bij op één van de envelopjes, lip & cheek stain, lipgloss en een lipstick… how well you know me darling Joan. Die komen nog wel aan bod, ik heb ze voor de feestdagen op de agenda staan, zo mooi qua kleur. Misschien iets eerder, kunnen jullie zien of het ook wat voor jullie is. En lastig te zien, maar ergens iets blauws, dat is een VVV-bon, die gaat mee op de stapel Douglas-bonnen.

IMG_5375

Geen nieuwe verjaardagsjurk dit jaar, het is mij niet op tijd gelukt een geschikte nieuwe jurk te vinden. En mijn laatste hoop, een doos vol jurken van de H&M was niet op tijd binnen , ik moet zeggen, te laat besteld helaas. De H&M Nederland klantenservice heeft er alles aan gedaan, nog bedankt allemaal, maar ik was te laat. Ik heb daarom mijn go to little black dress van Esprit aangetrokken, ook geen straf. En je ziet ze al, mijn nieuwe schoenen, Metallic Pointed Toe Court Shoes van Dune baby. Happy Birthday To Me!

IMG_5373

En omdat ik jarig ben, heb ik daar een bijpassende clutch bij gekocht, het setje om elke saaie outfit op te halen. Ze zitten wonderbaarlijk lekker, maar na een uur of vier staan en heen en weer lopen had ik het gezien. Flat shoes maakten dansen ook een stuk gemakkelijker, dus toen de voetjes van de vloer, het was echt een super feestje zei ik toch.

IMG_3461

Nu mag ik ook eindelijk Ward gaan gebruiken, mijn nieuwe tas van Smaak Amsterdam, met de bijpassende key chain. Ik kan niet wachten, ik heb er helemaal speciaal een mooi grijs vest bij voor gekocht, want ja, zo’n mooie tas heeft een compagnon nodig.

IMG_3465

Deze prachtige key chain kreeg ik van mijn lieve Martine, maar dat was niet alles, ze kwam ook nog het volgende brengen. Van een soort vilt gemaakte bakjes, heel erg cute, prachtig in een paars met zwart combinatie. Ze staan op mijn bureau en ze staan echt prachtig. Hees simpel, maar zo effectief, net een soort prinsessen-bedjes.

IMG_5418

Ook mag ik mijn nieuwe gele leren handschoenen aan, ik heb er al verschillende combinaties bij bedacht. En wedden dat ze helemaal te gek staan bij mijn cobalt blauwe tas van Cowboysbag?! Geel en blauw of geel en zwart, altijd een winnende combinatie, ik weet zeker dat ze mijn handjes nog jaren zullen sieren.

IMG_3469

Ook Ruby Woo is een verjaardagscadeau, mijn nieuwe schoenen kocht ik met 20% korting en zo kwam Ruby Woo ook uit dat desbetreffende verjaardagsbudget. Onverwacht maar zeer welkom, welkom Ruby Woo. Helaas heb ik haar nog niet gebruikt, ik heb nog geen tijd gehad om te swatchen en foto’s te maken, daarom droeg ik op mijn partijtje een andere lipstick.

IMG_5253

Jullie zullen wel benieuwd zijn wat ik met al die Douglas bonnen van plan ben? In ieder geval een nieuw parfum, ik moet er nog wel even goed over nadenken, het is zo moeilijk kiezen. Dan wil ik heel graag nog twee beauties van mijn wish list strepen, namelijk de MAC Backtrack Eyeliner en de 266 Small Angle Brush, mits ik die kan bestellen, zo niet dan haal ik die gewoon bij de Pro Store. En ik wil heel graag de Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle proberen, eens kijken of ik zo overtuigd ben als ik denk dat ik zal zijn.

Kortom, het na-verjaardag-en is in volle gang, best part is dat het aftellen naar de volgende verjaardag als is begonnen, ik heb nu al zin in de volgende fuif ;-).

Liefs,

Wojis

4 thoughts on “Birthday Haul!

  1. Wauw jij bent lekker verwend! ben benieuwd waaraan je het uiteindelijk aan gaat opmaken haha. Jouw schoenen, ik ben er gewoon verliefd op, ze zijn super!!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top