Beauty Beauty Favorites BeautyBucketList Nieuw/New

SeeBuyTry: Rituals Fortune Scrub uit de Laughing Buddha collectie

Weer een product om af te strepen van mijn Rituals lijstje, de Fortune Scrub Douchecrème, een mild reinigende scrub die veranderd in een heerlijke douchecrème. Deze scrub komt uit de Laughing Buddha collectie, niet te verwarren met de heerlijk grove Good Luck Scrub. Het is hele andere koek, lekker, maar hele andere koek. Zelf ben ik gek op scrub en ik wilde deze ook heel graag proberen. Hij is inmiddels ruim twee weken in actie en je kan hieronder lezen wat ik van de Fortune Scrub vind. 

IMG_5185

Zoals je kan zien heb ik ook wéér de Happy Buddha Shower Foam meegenomen, die is nog steeds favoriet hier thuis. Deze scrub is voor mij, de rest is geen scrub fan. Een douchecrème en scrub in één, een ideaal 2-in-1 doucheproduct. Omdat het een scrub product is, wordt aangeraden deze 1 à 2 keer per week te gebruiken, meer is vaak teveel voor de huid. De Fortune Scrub is verrijkt met de opwekkende ingrediënten zoals zoete sinaasappel en ceder en bij het vernieuwen is helaas de mandarijn helemaal verdwenen. De Laughing Buddha heeft zoals je misschien al weet een vernieuwde geur. Erg lekker die nieuwe geur, minder in your Schnaze dan de “oude” geur met mandarijn. Wat mij betreft was de geur perfect, lekker fris met een bittertje erin. De aanwezigheid van de sinaasappel maakt het geheel iets zoeter, toegankelijker maar nog steeds onweerstaanbaar lekker.

Ingrediënten: aqua/water, sodium laureth sulfate, silica, cocamidopropyl betaine, peg-6 caprylic/ capric glycerides, parfum/fragrance, acrylates crosspolymer-4, sodium chloride, juniperus virginiana (cedar) wood oil, citrus aurantium dulcis (orange) peel extract, glycerin, glycine, linalool, limonene, hexyl cinnamal, citronellol, sodium benzoate, potassium sorbate, sodium hydroxide, citric acid, ci 19140 (yellow 5), ci 16035 (red 40).

IMG_5186

De tube is wel erg handig, het product leent zich hier ook goed voor. Het is een emulsie en niet losse korrels in olie zoals in de grote heerlijke potten zit. Zo loop je ook geen risico op water in je product. Dat vind ik wel het grootste nadeel van de potten met scrub, maar dat terzijde. Voor mij is deze scrub geen scrub, het is eerder een douchcrème met een hele fijne korrel. Deze voelt wel heel erg fijn aan, maar doet voor mijn gevoel niet zo heel veel, zeker te weinig op mijn billen en benen. Wel is mijn huid lekker zacht na gebruik en is het wel heel erg prettig om zo af en toe met een milde scrub de rug, buik, borsten en armen te doen. Zo zal het voortaan ook zijn, deze is voor de bovenkant en de de Good Luck Scrub voor de onderkant.

Als jij geen grote fan bent van grove scrub is dit wellicht iets voor jou, ook als je gewoon eens wat anders wilt proberen dan de foam en de olie is deze milde crème voor onder de douche perfect. Een tube van 150 ml kost € 10,- en is bij alle Rituals counters en winkels verkrijgbaar. Natuurlijk ook online in de webwinkel.

Heb jij de vernieuwde geur van Laughing Buddha al geroken en… lekker?

Xo,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Rituals Fortune Scrub uit de Laughing Buddha collectie

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top