Beauty BeautyBucketList Looks Nieuw/New

Look & Review | DayWear Sheer Tint SPF15 van Estée Lauder in actie

De afgelopen week heb ik mijn DayWear Sheer Tint SPF15 van Estée Lauder uitgebreid getest. Alle foto’s op de Social Media kanalen zijn met DayWear op. Ook de party- en weekendlooks. Dezelfde basis voor de snoet en het bevalt mij heel goed. En wat een snelle jongen die DayWear, beetje serum, toefje Sheer Tint en smeren maar. De snelste look was binnen vijf minuten kaar, de langste nam iets minder dan tien minuten in beslag. Hoe koel is dat, mijn enige stem gaat uit naar DayWear Sheer Tint SPF15!

IMG_5369

Vandaag laat ik je eerst zien hoe DayWear het doet in een behoorlijke dosis zonlicht. Check de kleur en de dekking, scroll even naar beneden om het verschil te zien met de foto’s zonder make-up en de applicatie van de DayWear.

*Kleine side note, ik ben na applicatie van lipstick gewisseld.

IMG_5310

Mocht je niet weten hoe de DayWear Sheer Tint Moisturizer te herkennen, hier is ie dan. Dit is een kleine versie, er is ook een grote verpakking verkrijgbaar, die is dan iets groter [giechelt]. Nog even snel, je smeert dit op een gereinigd gezicht met als basis jouw favoriete serum. Zelf heb ik een vettige huid, zou ik er een dagcrème onder smeren, dan zou het met alle gemak zou mijn snoet afglijden na een uur of drie. Is een serum niet genoeg, doe er een klein beetje van je lievelings crème onder. Maar niet teveel, de DayWear is natuurlijk al een moisturizer en to much is never good.

IMG_5359

Dit is de foto au naturel, serum en oogserum, de basis voor de DayWear. Ik smeer geen DayWear rond de ogen, ik gebruik of niks, of een klein beetje concealer. Je kunt Italië in volle glorie zien op mijn voorhoofd [ouderdomsvlek]. Hij is heel goed zichtbaar nu, die bleek ik er wel weer van de winter wel af.

IMG_5362

Op deze foto heb ik dus alléén maar DayWear op, je kunt het al goed zien, ik heb een zeer fijne zonnige glow. Ik sta elke keer versteld hoeveel het doet, ook al is het niet dekkend, het heeft wel een egaliserend effect, and I love it! Zo is het al helemaal goed, beetje mascara en lipstick en je kunt de deur al uit. Beetje bronzen en blust, wat oogschaduw en een beetje oogpotlood en voilà.

IMG_5366

Als je nu deze foto vergelijkt met de eerste die twee minuten later is gemaakt kan je goed zien wat het verschil is met een beetje zon op de DayWear. Het is echt niet oranje of te bruin, het lijkt ook helemaal niet of ik mijn kop gepoederd heb met bronzen of glitter. Het is een heel subtiel en natuurlijk effect. En check Italië, een stuk minder dan bij de foto au naturel.

In alle opzichten vind ik het een fijn product, het effect, het gevoel en het gebruik. Wel heb ik een paar puntjes die ik wil benoemen. Het is niet helemaal goed genoeg voor mijn vettige snoet. Ik poeder toch liever nog even de T-zone of ik laat het zo en poeder naar gelang nodig is nog een beetje af. Helmaal geen verlies van resultaat of effect, DayWear blijft heel erg mooi en ik heb het matteren van de T-zone gewoon nodig. Als ik op een schoon canvas begin voor een avond-look, dan poeder ik niet af, vier tot vijf uur red ik met gemak [als het maar een heel goed gereinigde basis is]. Dan heb ik nog een putje met betrekking tot de emulsie, deze had van mij nog net iets smoother mogen zijn. Ik gebruik natuurlijk een serum zonder vet, dan is DayWear toch net een beetje te stroef. Niet storend, maar ik wil het even duidelijk melden zodat je er rekening mee kunt houden. Zeker voor dames met een hele droge huid is het wellicht nodig om een wat rijker serum te gebruiken. Ook nog eens de geur, het is een eigenzinnige geur, het heeft een beetje iets weg van komkommer, maar dan weeïg en vaag. Je moet het echt eerst testen en kijken of je het acceptabel vindt na een paar minuten dragen. Zelf ruik ik na vijf minuten gewoon echt niks meer, dus ik vind het goed zo.

Ik ben in ieder geval heel blij dat ik mijn mini Daywear Sheer Tint SPF15 heb gekocht en ik zou zeker nog een keer de full size kopen, no problem!

Gebruik jij wel eens een getinte moisturizer en wat is jouw ervaring?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top