Beauty Fashion Food is Good Looks

A week in the life of… meatballs, ugly shoes and sweetness

Go with the flow, and don’t forget to enjoy it! De laatste week van de schoolvakantie alweer, vanaf maandag terug in ons reguliere dagelijkse ritme. De mini’s hebben het er nog even goed van genomen en wij moesten ons soms zonder de kinderen vermaken. Een kleine haar-fiasco en een nagel-fiasco. Heel veel feestjes & partjes met lekker eten en genieten van goed gezelschap. En de foto’s zijn tof al zeg ik het zelf, heb echt mijn uiterste best gedaan. 

IMG_4890

Maandag kwam ik met groot nieuws, het MAG weer. Je wilt het misschien niet weten of je dacht wellicht dat het voor eeuwig over was, maar ze zijn er weer… MAG schoenen. Je houdt van ze of je verafschuwt ze, hoe het ook moge zijn de MAG schoen mag weer. Wat vindt jij?

IMG_4901

Maandag waren de kids weer een paar nachtjes logeren en mijn echtgenoot had trek ik pizza. Zo gepiept, deze keer met wat parmaham, chorizo en drie soorten kaas, groot glas ijskoud bier en een lekker groene salade met komkommer en tomaat. Wij aten buiten met een schitterend uitzicht over het water. Het is elke dag vakantie bij ons thuis.

IMG_4904

Het was nog zo lekker buiten dat wij besloten samen een toetje te gaan halen in het centrum. Het was moeilijk kiezen, so we tried them all :-).

IMG_4927

De kleine man heeft erg veel last van muggen, hier demonstreer ik zijn nieuwe anti-muggen-sluiter. Deze klamboe bestelde ik online, het is een rechthoekig model, erg handig voor over een half-hoog-slaper. Ik waande mij dinsdag weer even prinses, ik blijft toch altijd een kleine gekke meid.

IMG_4942

Woensdag mijn eerste fiasco van de week, niet alleen lakte ik mijn teennagels, maar ook een groot deel van mijn tenen [ik had haast]. Maar het ergste is de kleur, het is geen gezicht, het is de BlueBerry [829] Quick Dry Nail LacQuer van KIKO, mijn nieuwe nagellak. Oh man wat is het lelijk! De kleur is echt heel mooi, super donker blauw/zwart/paars, zeer bijzonder met een soort shimmer. Ik kan er maar niet aan wennen helaas, het staat mij gewoon niet. Gelukkig is heb bijna tijd voor een pedicure sessie, ik ga gewoon weer voor OPI gel nagellak en het wordt zeker geen BlueBerry. Gelukkig zag je niks van mijn verschrikkelijke nagellak, want deze outfit vind ik zo oké! Ik ben zeer te spreken over de combinatie taupe met roze. Mijn iets te lange flared jeans work like a charm.

IMG_4974

Vrijdag ging ik langs Valk Hair, om een nieuwe kleur te halen voor mijn haar. Ik ben wel tevreden met mijn ontkleurde lokken, maar ze zijn zo verschrikkelijk droog en breekbaar. Het oplichten is toch niet zo’n heel groot succes voor mijn haar, fiasco nummer twee van deze week. Na goed overleg hebben lieve Martin en ik besloten dat ik over moet stappen op de Lisap Absolute 3 verf, maar welke kleur? Rood, goud, koper of toch een mooie mahonie? Again a hairy situation! Bedankt lieve Martin, voor je geduld en advies.

IMG_4985

Zaterdag was verjaardagsfeestjes-dag, drie huizen en vier jarigen. Het was toch wel lekker weer en ik koos mijn nieuwe LBD. Die combineerde ik met wat van mijn wat zilver en grijs.

IMG_4990

Het derde feestje heeft mijn LBD niet gehaald, het werd zo koud aan het einde van de dag dat ik mij heb verkleed. Ik heb het zilver en grijs er maar in gehouden, vind het erg mooi staan ook met cognac.

IMG_4991

Met mijn vest en leren jack in de aanslag was het goed uit te houden buiten. Wel onder een super mooie veranda. Gelukkig had ik nog een sjaal mee, het koelde later op de avond echt goed af. Het is toch wel heel fijn een veranda, zelfs toen de regen met bakken uit de lucht kwam zaten wij heerlijk en droog.

IMG_4994

Zondagochtend gebruikte ik mijn nieuwe EGG app, om een heerlijk en perfect eitje te koken. Laat ik zeggen dat het werkt, maar of het helemaal perfect werkt nou nee. Het schrikken van de eiren werkt dus niet. Dat maakt het pellen een stuk moeilijker, eigenlijk onmogelijk. Ik ben meer voor de ouderwetse manier, maar ik zal het nog een paar keer proberen. Ik ben bang dat ik een vrij dure ei-kook-timer heb gekocht *fail*.

IMG_5002

Zondagmiddag nog drie verjaardagen, deze keer op één locatie [gelukkig]. Erg gezellig, maar ik was blij om weer thuis te zijn. Gehaktballen in tomatensaus met stokbrood op het menu, een heerlijk en gemakkelijk gerecht, klik klik klik voor het recept. Daarna was het klaar, de week zit er weer op, op naar volgende week. Party planning, the food, the drinks, the presents!

Fijne week allemaal en vergeet niet te genieten.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top