Food is Good Fun LifeStyle Video/Movie/VLOG's

Food Is Good: Gehaktballen in tomatensaus Italian Style | video

Op verzoek van Maranca en Rinda het recept voor overheerlijke, zeer smakelijk, ontzettend gemakkelijke gehaktballen in tomatensaus! Het is niet moeilijk, het enige wat je nodig hebt is wat geduld en een heerlijk muziekje op de achtergrond. Voor de ingrediënten en instructievideo lees verder, eet smakelijk vast.

IMG_2255

Wat heb je nodig:

 • braadpan of hapjespan
 • gram gehakt
 • ei
 • peper en zout
 • paneermeel
 • mosterd
 • ketjap manis
 • pesto of tapenade
 • boter
 • aubergine
 • courgette
 • knoflook
 • uit
 • bleekselderij
 • winterpeen
 • tomatenpuree
 • rode wijn

Met wat geduld en liefde heb je een grote pan vol lekker waar je met gemak met vier personen twee keer van kunt eten. Als er saus over is en de ballen op, kan je van de resterende suas nog lekker een pasta maken. Eet smakelijk allemaal en mocht je vragen hebben, post ze in de comments, ik zal ze zo snel mogelijk beantwoorden.

Food is good,

Wojis

7 thoughts on “Food Is Good: Gehaktballen in tomatensaus Italian Style | video

  1. Dank je wel, ik heb geprobeerd om op alles te letten, maar het moet beter en duidelijker. Best moeilijk een kookvideo, maar ook super leuk om te doen. Ik ben echt in mijn element in de keuken. Het recept is fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Zo gemakkelijk en zo breed in te zetten. Ik maak daarom ook altijd een grote pan vol, heerlijk! Thnx nogmaals

   1. Filmen is ook niet het aller makkelijkst, dat moet je echt een paar keer gedaan hebben merk ik. Maar ik vond hem leuk en ik ga het recept zeker proberen!! 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top