Beauty Beauty Favorites Looks

KIKO Milano Unlimited Stylo long-lasting lipstick | Burgundy no. 12

Mijn favoriete lipsticks ever zijn zonder twijfel de KIKO Milano Unlimited Stylo long-lasting lipstics! Ik gebruik deze heel veel en nog steeds heel graag. Tijdens mijn vakantie in Portugal kocht ik nog een kleur voor mijn verzameling, een donkere kleur deze keer. Ik had mijn oogjes al op deze prachtige kleur laten vallen en nu nam ik ‘m mee. Vandaag laat ik je nummer 12 zien en vertel ik je wat ik vind van de indrukwekkende kleur Burgundy. Mijn review zal wellicht niet heel verrassend zijn, maar het is wel leuk om deze bijzondere kleur in actie te zien. 

IMG_4957

Net zoals Pearly Vintage Rose en Cocoa komt deze prachtige zilver huls in een saai zwart doosje. Ik vind het nog steeds heel suf dat de kleur nergens vermeld staat, alleen het nummer. Wel heb je op de huls een strookje kleur waaraan je het kunt zien. Had daar de naam in vermeld, of mooier nog, met de kleur van de lipstick de naam op de huls. Verder prima natuurlijk, het zijn nog steeds de mooiste KIKO lipsticks qua styling vind ik.

IMG_4964

Nummer 12 Burgundy is een prachtige diepe intense kleur, met een vleugje blauwe. Doet mij erg denken aan bramen op je lippen, of ben ik de enige die als klein meisje bramensap op haar lippen smeerde en verliefds was op de kleur. Op mijn hand en lippen lijkt de Burgundy helemaal niet mat op te drogen, maar vergis je niet. De finish is semi-mat tot mat, ondanks dat voelt ook de Burgundy geweldig op de lippen en helemaal niet droog. Wel is deze donkere kleur wat lastiger egaal en meteen dekkend aan te brengen. Zorg voor een mooie gezonde ondergrond, dan glijdt de lipstick er met gemak op. Ik krijg de Burgundy perfect in twee laagjes, maar ik verzorg mijn zoeners ook wel heel erg goed. Ik gebruik dus geen potlood of kwastje, alleen de lipstick zelf.

IMG_4967

Burgundy pakt op mijn lippen vrij rood uit, op mijn hand iets donkerder en intenser. Maar nog steeds vind ik Burgundy heel erg mooi, ik vind het echt een heerlijke kleur. Burgundy blijft erg goed zitten, ook de naam long-lasting waardig. Ik haal er niet een hele dag mee, ik merk dat elke vorm van vettigheid elke long-lasting lipstick verwijderd. Geen probleem hoor, ik neem deze super lipstick graag mee in mijn tas. KIKO Milano Unlimited Stylo long-lasting lipstick is voor mij echt nummer één!

Heb jij ze al geprobeerd en voor welke kleur zou jij gaan?

Xo,

Wojis

One thought on “KIKO Milano Unlimited Stylo long-lasting lipstick | Burgundy no. 12

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top