Beauty Beauty Favorites LifeStyle

Beauty Favorites mei 2015 | Sunshine in my life… MAC Paula’s Choice Clinique Shiseido

De Beauty Favorites van mei zijn vandaag aan de beurt, verschillende merken en bijzondere producten. De favorieten staan in het teken van de zon, de lente en een “natuurlijke” look. Misschien heb je het al meegekregen, maar voor het lente/zomer seizoen is dewy de look helemaal hot! Ik zelf doe niet zo vaak aan duwy-looks, het staat mij meer vettig en geeft mijn look een gore finish. Maar soms lukt het, zo ook nu heb ik een perfect duo voor een semi-dewy look. 

IMG_3676

Dit zijn ze allemaal, is het geen plaatje dit plaatje?! Ik begin maar meteen met dewy skin, meer semi-dewy skin met mijn Shiseido Expert Sun Aging Protection Cream SPF30 WetForce en Clinique Stay Matt Foundation. Ik neem zoveel SPF crème als nodig is, ik meng daar wat foundation bij en presto, ik heb een semi-dekkende dewy-ish skin finish. Het voordeel is dat ik mijn favoriete beschermingsproduct kan gebruiken en mijn favoriete foundation. Het voordeel van de Expert Sun van Shiseido is dat deze perfect te mengen is met make-up.

IMG_3669

De bronzer die ik nu bijna dagelijks gebruik is de SunKissed Custom Color Bronzer Matte Finish van Paula’s Choice, perfect mat en blend fantastisch in de huid, make-up en zelfs SPF crème. Ik vind de twee kleuren heel mooi en ze zijn zeer geschikt om de hals en decolleté ook wat kleur te geven. Ik gebruik daar heel graag mijn F10 Medium Round Brush voor blush voor. De haren zijn perfect om deze matte bronzer lichtjes aan te brengen.

IMG_3670

Mijn MAC Fleur Power is nog steeds “DE” blush voor mij, deze breng ik aan met mijn 126 Luxe Cheek Finish, een heerlijke kwast die mijn wangetjes heel mooi kleur geeft. Ik wil heel graag nog een exemplaar, zo fijn is deze kwast. Dit duo is gewoon een go to en een match made in heaven samen. Fleur Power past ook echt bij de Sunkissed Bronzer.

IMG_3672

Het duo-tje van MAC bevat twee kleuren, Grain en Beauty Marked. Het gaat om Grain, deze is zo mooi zacht, ik smeer deze over mijn hele ooglid, haalt de kleur van mijn huid heel mooi op. Dan ben ik niet echt opgemaakt, maar het is wel af. Als ik meer drama wil, dan blend ik met een blending brush wat Beauty Marked aan in mijn crease, goed blenden blenden blenden. Geweldige kleuren, handig duo-tje, deze gaat ook vaak mee op reis.

IMG_3675

Voor de wenkbrauwen ben ik helemaal verknocht aan Giordani Gold Eye Brow Gel van Oriflame. Het werkt goed, blijft goed zitten en ziet er heel natuurlijk uit, wel vol en dramatisch, precies zoals ik ze wil. Ook uit de Giordani Gold lijn mijn favorieten voor de lippen, Jewel Lipsticks, zo mooi en heerlijke beschermend voor de kussers. Vooral Beige Suide en Violet Dawn heb ik veel gedragen.

Dat waren ze weer, mijn favorieten, heerlijke producten die samen een perfecte look weten voort te brengen.

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Beauty Favorites mei 2015 | Sunshine in my life… MAC Paula’s Choice Clinique Shiseido

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top