Nieuw/New

Sigma blush brush

Mijn nieuwe Sigma blush brush is binnen let’s take a look……

F10 Medium round brush with soft and natural bristles. Ideal for precise blush application.

    

Het was weer een mooi pakje zoals je ziet, compleet met een overzicht van het assortiment en een gebruiksaanwijzing. Uiteraard meteen gewassen en oh boy was dat nodig, achteraf had ik spijt dat ik dat niet heb opgenomen, het was een perfect voorbeeld van hoe vies een kwast kan zijn. Het water wat eraf kwam was echt smerig zwart, heb ook twee keer de sop erop los moeten laten om ‘m helmaal schoon te krijgen. Hop hop in de Dry ‘n Shape en een paar uur later was de kwast droog.

Bij gebruik viel mij meteen op dat de haren niet mega zacht aanvoelen op mijn huid als de blush kwast F84 of mijn Bodyshop blush kwast en als ik het vergelijk met andere kwasten van natuurlijke haren is deze echt stug. De kwasten van MAC en Chanel zijn zachter.

Gewoon een goeie allround blush/peoder kwast en wat ik ook heel fijn vind is dat deze niet zo groot en breed is. Soms zijn ze zo groot dat je je hele gezicht in twee vegen roze zou kunnen maken. De F10 kwast neemt ook goed het product op en met deze semi compacte kwast kan je het precies aanbrengen met een luchtig resultaat.

Even snel een blush aanbrengen met één of twee luchtige halen en dan de deur uit… dat kan met deze kwast. Ik vind het een goeie aanwinst en ik ben er blij mee, ga ook nog eens proberen of het met poeder een mooi resultaat geeft.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top