Beauty BeautyBucketList Ods & Ends WojisOnBeauty.com

Just in: For woman For a smile For a better world, 3 x Zoeva kwasten [126.225.221] *In love with my Zoeva brushes*

Kwasten heb je nooit genoeg! Correctie, geweldige kwasten heb je nooit genoeg. En tot op de dag van vandaag ben ik niet teleurgesteld in mijn [kleine] Zoeva collectie. Zoeva is een Duits merk opgericht in 2008 door Zoe Boikou, haar filosofie is dat alle vrouwen geholpen zijn als zij zichzelf mooi voelen en die zelfverzekerdheid uitstralen. Color, love, make-up. In woman we trust. Discover your natural beauty and take a trip to your most beautiful you. High quality products at affordable prices. Dat klinkt toch helemaal fantastisch en ik kan zeggen dat ik fan ben, groot fan! Ik duf gewoon niet te zeggen wat ik straks ga zeggen, zo goed vind ik deze kwasten. Je “moet” echt even verder lezen en houdt je portemonnee maar bij de hand, jij gaat ze ook bestellen.

IMG_4685

Deze keer bestelde ik de Luxe Cheek Finish, Eye Blender en de Luxe Soft Crease. Ik wilde heel graag nog een mooie compacte blush kwast en ik vind de witte kwasten van Zoeva heel erg mooi, vandaar de [126] Luxe Cheek Finish. De [221] Soft Crease brush is wat kleiner dan die ik al heb, een mooie tussenmaat eigenlijk. Wat de [225] Eye Blender betreft, die zag er zo mooi en compact uit, leek mij perfect om te gebruiken voor het aanzetten en blenden van product op mijn arcadeboog.

IMG_4672

Alle kwasten van Zoeva komen in deze mooie rits-sluit tasjes, welke je kan bewaren om je kwasten in te vervoeren of te bewaren. Je kan er natuurlijk meer dan eentje in doen, ze zijn heel ruim. Ik vind ze heel handig, je kan meteen zien wat er in je tasje zit. Super ook voor potloodjes en lipliners. Mascara’s voelen zich ook thuis in deze fijne opbergers.

IMG_4688

Ik vind ze echt heel mooi, ik kan niet anders zeggen, Zoeva maakt gewoon hele mooie kwasten, je hebt vast wel de nieuwe roze lijn van ze gezien?! De kwasten van Zoeva zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel erg zacht en zeer degelijk.

IMG_4708

De126 Luxe Cheek Finish is gemaakt van een mix van synthetisch en natuurlijk haar, ongelofelijk fijn en zacht ondanks de mix. Ik heb totaal geen irritatie ondervonden van deze kwast, hij jeukt niet, prikt niet, helemaal niks. Je kan deze kwast gebruiken voor een het luchtig aanbrengen van je blush, of voor het subtiel aanbrengen van je bronzer en voor een touch of highlighter. De compacte plattere vorm van de kwast leent zich zeer goed voor deze taakjes. Een all-round kwast, die ongelofelijk prettig en zacht aanvoelt. Hij is eigenlijk perfect voor iemand die niet dol is op grote blushkwasten, product komt dan all over the place. Maar met deze kwast komt de blush of bronzer precies waar ik het wil. Deze kwast is zelfs fijner dan mijn F10 Powder/Blush van Sigma, die ik tot nu toe toch bijna dagelijks gebruik.

IMG_4705

Dan de fantastische 225 Eye Blender, ja echt fantastisch! Een compacte zeer zacht kwast van natuurlijk haar. Deze kan je gebruiken om je oogschaduw mee aan te brengen en te blenden, hij is echt perfect om mee te blenden, love it!. De kwaliteit van deze kwast is fenomenaal, ik ben zo blij met de 225. Deze kwast is gewoon beter dan mijn 217 van MAC… there, I said it! Eerlijk is eerlijk, ze zijn niet helemaal te vergelijken, de MAC 217 is iets groter, wat platter en waaiert iets meer uit, waardoor je een zeer snelle mooi geblende look krijgt. De 225 van Zoeva is compacter en iets wat steviger, daardoor duurt het iets langer op een groter oppervalk, maar kan ik veel gerichter blenden. Vooral voor mijn arcadeboog is de 225 fijn, hij past perfect, brengt mooi aan, houdt product goed vast en blend als de beste. Maar wat vast staat als een Hollands huis is dat de Zoeva 225 Eye Blender zachter is dan de en mijn ogen geheel niet irriteert, waar de MAC 217 wel degelijk irritatie geeft.

IMG_4700

Dan als laatste kocht ik de 221 Luxe Soft Crease, een kwast die bestaat uit een mix van natuurlijke en synthetische haren. Deze kwast is een heerlijkheid om mee te werken, geen irritatie of pijnlijke oogleden, zijdezacht. Blenden gaat heel gemakkelijk en heel mooi, zeer puik kwastje. De 221 is iets groter dan de MAC 217 en waaiert iets meer uit, maar het resultaat is heel goed, bijna vergelijkbaar. De MAC 217 is net iets stugger en compacter, mooi rond afgewerkt, waardoor je heel preciezer kan blenden dan met de 221. De 221 Luxe Soft Crease is vergelijkbaar met de E25 Blending van Sigma. Ondanks dat de het effect van de 217 van MAC uniek is, zal ik niet zo snel nog een 217 kopen. Voor dat geld koop ik liever een extra set 221 en 225! Zo.. dat is er ook uit.

After this shocking news, we come back with another amazing news flash. Niet allen de kwaliteit en resultaten van deze kwasten zijn geweldig, Zoeva zorgt echt voor betaalbare kwaliteit. Ik betaalde voor mijn nieuwe liefdjes in totaal € 35.90 inclusief BTW en pakketpost en mijn bestelling was er binnen vijf werkdagen.

  • 126 Luxe Cheek Finish € 14.80.
  • 225 Eye Blender € 7.80.
  • 221 Luxe Soft Crease € 7.80.
  • Verzendkosten € 5.50 EUR (Paket).

Bang for the buck brushes baby! Zwaar waar voor je geld en er zijn nog veel meer mooie kwasten om uit te kiezen.Ik heb er al eentje op de lijst staan, eigenlijk al twee. Kijk gerust eens op website van Zoeva, het zal je niet tegenvallen. De kwasten zijn ook bij verschillende andere webshops te koop, als kunnen de prijzen dan wel verschillen.

Laat jij nog even weten welke jij hebt besteld?

Mit freundlichen Grüßen,

Wojis

2 thoughts on “Just in: For woman For a smile For a better world, 3 x Zoeva kwasten [126.225.221] *In love with my Zoeva brushes*

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top