BeautyBucketList Food is Good LifeStyle Ods & Ends

I spy with my little eye | Jo Malone London, EOS, The Wet Brush & Demeyere

I spy with my little eye… ik vertel je waar ik mijn oogjes op heb laten vallen. Producten die ik op mijn wensenlijstje heb toegevoegd, producten die ik “moet” hebben. Beauty & Food of Shoes & Bags, het kan van alles zijn. Geïnspireerd door Jo Malone London, kaarsen die je “moet” hebben, maar zie eerst maar eens te kiezen. 

Jo_Malone-Home_Candle-Lime_Basil_Mandarin

Het begon allemaal maanden geleden, toen ik bij de Bijenkorf in Amsterdam letterlijk tegen Jo Malone London aan liep, niet tegen Jo Malone zelf aan, zij was er niet, maar tegen de counter. Het was meer een grote tafel, in het winkeltje van Jo Malone London. Helemaal vol gedekt met kaarsen. Nee niet een paar, maar echt de hele tafel was vol gedekt met kaarsen. De geur, de uitstraling, zo mooi. En nee, ik kon niet kiezen, ze zijn te duur om zomaar wat te doen. Ik denk er nog vaak aan, ik had het gewoon moeten doen, kiezen dus en meenemen. Het ging uiteindelijk om de Lime Basil & Manderin en de French Lime Blossom.

Jo_Malone-Home_Candle-French_Lime_Blossom

Er zijn nog veel meer heerlijke geur, maar er zijn ook nog veel meer mooie producten. De handwas, kamerspray en linnenspray, allemaal op mijn lijstje. Het moet er echt van komen, maar ik wil eerst een kaars. Ik heb het plekje al min of meer uitgekozen. Ik houd van kaarsen, vooral als ik in bad zit of lekker aan het werk ben op de laptop. Samen met een grote mok met thee en een heerlijk muziekje is het echt genieten. JML doesn’t come cheap, de kaarsen zijn rond de € 60,-, ja je leest het goed!

lemon drop

Dan een veel voordeliger product wat net zoveel plezier in je leven kan brengen, maar dan voor een stuk minder geld. De EOS Lip Balm Sphere in Lemon Drop. Ik vind het ontwerp heel leuk, ook al zijn de sticks veel praktischer. De spheres sluiten goed, de bol smeert super op de lippen en ik vind het heel erg handig en fijn. Mijn oog is gevallen op de Lemon Drop, ik wil Lemon Drop. Zit weer in een limoen en citroen fase, zo lekker. Je kunt ze online kopen voor rond de € 5,- a € 6,-, ik ben zo verbaasd dat ze nog steeds niet  gemakkelijk te krijgen zijn in Nederland.

0952033

The Wet Brush wens is geboren uit het verlies van de geweldige The Bodyshop borstels. Mijn maat en model is niet meer, dus ik ben al een jaar of drie op zoek naar iets anders. Niks haalt het bij de oude TBS borstels, maar ik zoek verder. The Wet Brush zou zomaar een goede, zo niet een betere, vervanger zijn. De prijs is ligt tussen de € 10,- en € 17,-, het hang van het model en design af. Ik ben heel benieuwd, ik wil deze in ieder geval heel graag testen.

13_0406900091900000_pro_flt_frt_01_1108_1528_682373

Oké, pannen zijn echt een obsessie, ik heb er echt al heel wat gesleten en ik heb er een aantal al vanaf het eerste moment dat ik ging koken. Het mooiste is natuurijk super kwaliteit voor een redelikje prijs, maar soms moet je uit de band springen. Deze pan is zo mooi, ik kan het niet helpen, hij is echt zo gaaf. Maar hij is ook echt duur, € 319,- om precies te zijn. Een geweldige pan als je het mij vraagt en ik twijfel niet over de kwaliteit, moet toch gewoon goed zijn?

Dit zijn mijn ‘I spy with my little eye’ producten van deze keer. Heb je tips trick of kom je mooie aanbiedingen tegen, let me know!

Liefs,

Wojis

One thought on “I spy with my little eye | Jo Malone London, EOS, The Wet Brush & Demeyere

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top