Beauty Beauty Favorites Nieuw/New WojisOnBeauty.com

EOS Smooth Sphere Lip Balm | Lemon Drop SPF 15

Deze EOS Smooth Sphere Lip Balm Lemon Drop SPF 15 kocht ik gewoon bij mijn lokale winkelcentrum, ik liep er per ongeluk tegenaan. Uiteraard ga ik regelmatig langs de D.I.O. Drogist & Parfumerie, daar hebben ze heel veel mooie en groene cosmetica producten. Tijdens mijn laatste rondje spotte ik de EOS Lemon Drop! Oooh yes, wat fijn en nog in een oververpakking ook, score! Na een kort gesprek met de dame van de D.I.O. kwam ik er achter dat er nog veel meer smaakjes EOS Smooth Spheres lagen. Helaas heb ik geen foto gemaakt, ik was zo in mijn nopjes met mijn Lemon Drop dat ik er niet aan heb gedacht. Volgens mij lagen de volgende smaken Spheres bij de D.I.O.; Lemon Drop, Vanilla Mint, Cococnut Milk, Strawberry Sorbet, Blueberry Acai, Summer Fruit, Sweet Mint, Honeysuckle Honeydew en Medicated Tangerine.    IMG_9448

Is het geen snoepje, wat een prachtig kleurtje, ze zijn zo zoet en zo fijn, EOS Smooth Sphere Lip Balm for the win! Naast het citroen-ige van deze EOS vind ik de SPF ook heel fijn. Het is weliswaar een lage SPF factor, maar beter 15 dan helemaal niks. Perfect voor dagelijks onderhoud van de lippen.

IMG_9416

Wat ik zelf wel heel erg prettig vind is dat de Lemon Drop verpakt is, dan weet je zeker dat er niemand aan heeft gezeten, ik vind dat zo’n fijn idee. Alleen weet ik dus niet of alle andere EOS Smooth Sphere Lip Balm verpakt lagen, wel weet ik nog dat de D.I.O. van alle geuren een tester heeft liggen, zodat je kunt ruiken. Zo heb ik geroken aan de Vanilla Mint, Cococnut Milk, Honeysuckle Honeydew en Medicated Tangerine. Ik kan je zeggen dat ik moet wennen aan de Honeysuckle Honeydew en Medicated Tangerine, een beetje muf tot funky… wellicht even wennen.

IMG_9415

Naast de algemene informatie zoals een ingrediëntenlijst, een omschrijving en de gebruiksadviezen op de achterkant, ook een ‘houdbaar tot’ datum. Deze staat niet op de sphere zelf, alleen op de omverpakking. Die van mij is nog ruim een jaar houdbaar, maar als je dus geen oververpakking hebt, weet je niet wat je ongeveer voor datum aan moet houden. Mijn stelregel is, als het niet meer voelt, ruikt, smaakt of er niet meer uitziet als toen je het product kocht… toss it out!

IMG_9413

Pamper your lips while you protect them from the sun with this irresistibly refreshing Broad Spectrum SPF 15 lip balm that’s bursting with natural flavor.

IMG_9410

En natural flavor it is, het Lemon deel is heel subtiel, maar zeker citroen fris. Het is een hele prettige geur en smaak voor de kussers. Jullie weten wel hoe fijn de EOS Smooth Sphere Lip Balm is, wie heeft er nog geen eentje gebruikt, maar wellicht ken je de Lemon Drop nog niet, ik kan ‘m in ieder geval aanraden als je gek bent op de wat frissere lipbaslem. Dat zoete en muffe is gewoon niet zo mijn smaak, dus als jij ook dop bent op Sweet Mint en je kunt een Lemon Drop scoren… ik zou het doen.

Ik heb € 6,95 betaald voor mijn EOS Smooth Sphere Lip Balm Lemon Drop SPF 15 bij de D.I.O. Drogist & Parfumerie, volgens mij waren ze allemaal voor die prijs te koop. Bij Douglas zijn er vier smaken te koop en daar zijn ze € 5,95. Verder weet ik niks, of het bij jouw D.I.O. te koop is, of het nog online komt, of het een one off is… ik ben niet op de hoogte helaas. Mocht ik nog iets horen van de D.I.O. dames, dan hoor jij het ook via alle WojisOnBeauty Social Beauty Media.

Ben jij ook zo graag citroentjes fris net als ik? Of meer van de zoete snoepjes zoals Blueberry Acai en de Strawberry Sorbet?

Liefs,

Wojis

3 thoughts on “EOS Smooth Sphere Lip Balm | Lemon Drop SPF 15

  1. Wat leuk zo’n lokale vondst!
    Ik ben zelf niet dol op citroen, wel van het zoete.
    Zelf heb ik nog steeds geen EOS geprobeerd voor ‘de kussers’ 🙂

    1. EOS is geen must, er zijn zoveel heerlijke lipbalsems out there, maar het is wel een hele fijne. Nee, geen liefhebster van citroen? Oh baby, ik ben er dol op, zo fris, zo zomers en voor mij zoet genoeg. Toch zou ik voortellen dat als je de kans krijgt, je deze even ruikt, het is zo’n fijne geur, perfect voor op de lippen. Zo ook de Sweet Mint, ook zo fijn. Hoe dan ook, houd je kussers in conditie en gebruik ze lekker veel Xo

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top