Beauty Beauty Favorites BeautyBucketList LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends WojisOnBeauty.com

We Interrupt This Program to Bring You | Urban Decay te koop in Nederland

Urban Decay is te koop in Nederland, vanaf 26 mei al te koop bij de ICI Paris XL in de Kalverstraat Amsterdam! Maar nog beter nieuws is, het is nu al online te koop in de webshop van ICI Paris XL. Zover ik kan zien is een heel groot deel van het assortiment al verkrijgbaar, in ieder geval alle Naked paletten en voor een zeer redelijke prijs. Heb jij het al gehoord, heb je al gekeken, nog beter… heb jij al besteld?

604214916630

Eén van de meest bekende oogschaduwpaletten ever, het Naked palette van Urban Decay gewoon te koop in Nederland. Het Naked assortiment is gevuld met fantastische paletten. Denk aan de Naked Basics paletten, super mooi. Maar er is nog heel veel meer, een heel make-up assortiment, met klassiekers zoals de Primer Potion.

IMG_3317

Het is echt de moeite waard om even te kijken in de webshop, de prijzen zijn zeer redelijk en je zult verbaasd staan uit hoeveel producten je al kunt kiezen. Ik ben in ieder geval heel blij, ik houd van Urban Decay en al helemaal van de Naked producten.

604214923072

Dat was de newsflash, ik moest het een met je delen, anders grijp je misschien mis. Meer informatie heb ik op het moment niet, maar ik denk dat ik het meest belangrijke al heb gemeld. Alle paletten kunnen op je wishlist, Urban Decay is in Nederland.

Urban Decay, ja of nee?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top