Beauty Food is Good LifeStyle Looks Ods & Ends

A week in the life of… Reduce | Reuse | Recycle

Week twintig was een weekje van multitasken en de drie R’s; Reduce, Reuse, Recycle, om precies te zijn. Je kunt op verschillende manieren bezuinigen, hergebruiken en consuminderen, één daarvan is een abonnement op een blad nemen. Je bespaart meestal een aanzienlijk bedrag en je krijgt cadeaus. Oké, niet het sterkste argument, maar het is wel zo leuk en gemakkelijk. Ik krijg elke maand mijn Vogue in de bus, hoef ik niks voor te doen en net zoals vorig jaar, ook dit jaar weer een mooi Vogue t-shirt. Besparen voelt goed en mijn garderobe wordt bijgevuld. Ook een week vol met nieuwe artikelen voor de site en heerlijk eten, ook niet onbelangrijk. 

IMG_3131

Dit is ‘m dan, het Vogue t-shirt van dit jaar, zwart, strak en prachtig mooi. Via InstaGram inspireert Vogue je met verschillende looks. Deze look maakte ik na, bruine sandalen, flared jeans & the new Vogue Tee. Snel weer in de was voor de volgende look, mijn t-shirt ligt alweer klaar, die van jou ook?

IMG_3117

Besparen is ook leuk, het moet niet ten kosten gaan van kwaliteit, want dat is weer verspilling. Deze heerlijke handzeep van de AH vond ik deze week. Puur op de geur gevallen en gelukkig is de zeep ook erg fijn. Hij ruikt fris en een beetje naar amandel, het heeft iets weg van de Summer Bliss lijn van Rituals, maar dan een stuk subtieler. Deze handzeep kost maar €  0,89 voor 500 ml, hoe koel is dat?

IMG_3119

Maandag is vaak kliekjes combineren met nieuwe gerechten, hier eten wij lasagne, gemaakt van de saus die over was van de spaghetti ragu. Er was ook nog een kliekje pasta over met groenten. Ik maakte daar een witlof salade bij en natuurlijk wat komkommer en tomaat. Als je vers kookt en een beetje slim je weekmenu opstelt, kan je het af zonder iets weg te gooien. Het is een beetje een sport geworden, erg leuk en het is ook nog eens inspirerend.

IMG_3125

Food is good, dat weten wij allemaal, maar good food is better. Je moet keuzes maken, zo koop ik graag het goedkoopste zout wat ik kan vinden. Ook suiker, zo goedkoop mogelijk en zo zijn er meer producten. Maar olie, daar wil ik wel wat meer aan uitgeven, dat geeft gerechten gewoon net dat beetje meer. Iliada EVOO en basilicum olie, super lekker in salades, maar ook om saus af te maken.

4DDF5A80-41E2-4B1E-BEC8-F4BCBA2CF785

Woensdag hardlopen, ging wel goed, maar ik ben nog steeds niet op niveau, het lukt nog niet helemaal, ik moet mijn conditie toch weer opbouwen. Het was woensdag heerlijk, de zon scheen volop en er stond bijna geen wind, best warm. Ik loop dus nooit zonder zonnebril, gewoon nooit! Mensen vragen er wel eens naar, maar ik vind het fijn en het scheelt weer een hoop pigmentvlekken.

IMG_3133

Na het lopen verwende ik mijzelf met een heerlijk volkorenbeschuitje met roomboter en een dikke laag frambozenjam. Ik houd van frambozen, het lekkerste fruit wat bestaat en het mooiste ook.

IMG_3136

Top op de dopper, wat een fijne flesjes zijn dat. Ik moet nog even achter de sportdoppen aan, online was met maar eentje per bestelling. De Bobble heb ik weggegooid, na het smelt-incident was het bijna helemaal geen drinken meer.

IMG_3138

Mijn nieuwe bikini, raak er maar niet over uitgepraat, ik zit te denken om nog eentje te kopen. Andere kleur of motief, maar waarom niet? Oh ja, waarom ik deze laat zien, ik heb er een nagellak bij gekocht die er eigenlijk helemaal niet bij past. Jammer, nu moet ik dus in mijn stash kijken en anders verder zoeken. Mijn plannen werken dus niet altijd, geen paniek, een nagellakje kopen is mij wel toevertrouwd.

IMG_3158

Donderdag waren wij vrij, dan vind ik het heelrijk om de tafel uitgebreid te dekken, eitjes te koken of bakken, thee te zetten, je kent het wel. Overboard on the love… maar wat lekker… ik nam lekker twee volkorenbeschuitjes, eentje met smeerkaas en eentje met amandelpasta. Wel lekker die amandelpasta, maar lang niet zo lekker als pindakaas, het smaakt echt anders en het is mega duur! Ik had het ook lekkerder verwacht, zou niet weten waarom ik dat nog zou moeten kopen. Correct me if I’m wrong, I dare you!

IMG_3217

Een kleine greep uit het speelgoed assortiment, de paardjes gingen ook op Markplaats, helaas heb ik nog geen huisje voor ze gevonden. Zeker niet meer zo populair?! Nog een paar dagen en dan gaan ze weg, naar het goede doel dan maar. Ik wilde ze eerst weggooien, maar ik bedacht mij, er moet een klein meisje zijn die hier nog wel heel leuk mee kan spelen.

IMG_3237

Deze week was ook de week van nieuwe producten voor de site, zo ook dit prachtige palette. Het Blush it on Contour Palette van Paula’s Choice, het was niet moeilijk om hier mooie foto’s van te maken. Ben jij ook zo benieuwd hoe ze in actie is, houd de site in de gaten en InstaGram natuurlijk.

IMG_3282

Een lang weekend vrij, niks te doen met z’n tweeën? Dan ga je toch bowlen? Ik had wat anders voorgesteld, maar het manneke wilde toch bowlen. Nou, dan ga jij toch bowlen met mama, leuk. Lekker zweten in schoenen die al door meer dan duizend andere mensen zijn gedragen. Heerlijk je vingers steken in bowlingballen waar dezelfde duidend mensen ook hun vingers in hebben gestoken. Maar dat zet je als moeder aan de kant, je doet het gewoon. Het was erg gezellig, wij gooien geen deuk in een pakje boter, maar het was erg gezellig.

IMG_3291

Er moest appeltaart gebakken worden, dus de DIY vanillesuiker mocht weer uit de kast en wat ruikt dat toch lekker. Het maakt de taart ook extra lekker, super fijn, zelfs met een enkel vanillestokje. Deze fles is gevuld met witte basterdsuiker, dat vind ik heel lekker in appeltaart.

IMG_3292

Vrijdag kreeg ik nog een cadeau, een zakje van Rituals met een aardigheidje en een tegoedbon, van Mirjam. Heel erg lief en attent, ze kent mij zo goed. Ik weet nog niet wat ik ervan ga halen, ik denk de Tao Bodycrème of de geurstokjes.

IMG_3295

Zaterdag partijtjes-dag, eerst appeltaart en limonade, daarna zo snel mogelijk naar MonkeyTown. Erg leuk, er zit op deze locatie ook een lasergame bij, de mannen zijn twee keer geweest en het was zeer geslaagd.

IMG_3306

Zondag hebben wij allemaal uitgeslapen, het was een druk lang weekend. Ik ben nog een rondje gaan hardlopen en ik bedacht mij [ik bedenk de geweldigste dingen als ik loop] dat ik trek had in een broodje kaas, met tomaat en ei. Zo bedacht, zo gedaan, zo gegeten.

IMG_3308

Beach hair met Sexy Hair Healthy Soy Renewal Beach Spray en beschermd met Matrix Biolage Sunsorials Protective Hair. Hier test ik ook nog een nieuw product, een SPF40 lipgloss, komt ook heel snel online. Het weer is ons goed gezind, er is nog zoveel te testen in de zon. Als je je afvraagt hoe ik aan die flair kom, er zat SPF crème op de lens. In dit geval was het wel een mooi effect.

Heb jij nog tips met betrekking tot de drie R’s of SPF bescherming? 

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top