Beauty BeautyBucketList Looks Nieuw/New WojisOnBeauty.com

Basically Naked again met Naked2 Basics Eyeshadow Palette van Urban Decay

Basically Naked again met Naked2 Basics Eyeshadow Palette van Urban Decay en ik ben weer verliefd. Ik zou bijna gaan denken dat ik een push over ben, easy of loosy glossy als het Urban Decay aangaat, maar nee. Een kritische junk, dat dan weer wel en ik ben de enige niet. Urban Decay kwam na het eerste Naked Basics vrij snel met deel twee, om de honger naar matte kleuren te stillen.

When UD junkies cried out for a palette of matte neutrals, Naked Basics delivered—and left them begging for MORE shades. (And we couldn’t deny them!)

Beleeft het mee en beoordeel zelf of ze totaal hetzelfde zijn of dat het Naked2 Basics palette eigen bestaansrecht heeft. 

IMG_4013

Omdat het mijn Naked2 Basics palette aangaat, heb ik de look basic gehouden, transparant en natuurlijk, vind ik mooi. Hiervoor heb ik gebruikt; Chanel Vitalumiére Eclat Teint Compact Poudre, MAC Fleur Power en een beetje MAC Moisturecover onder de ogen. Verder een dubbele laag They’re Real van Benefit (ben ik ook aan het testen) en een MAC wenkbrauwpotlood. Oh ja en natuurlijk een lipstick, Rich Currant van Estée Lauder, die past overal bij en is toch vrij neutraal.

IMG_4032

Check die ogen, je ziet dat het opgemaakt is, maar het schreeuwt helemaal niet, het Naked2 Basics palette doet precies wat het moet doen. Dat is de kracht van Naked Basics en Naked2 Basics. Ik vind het mooi, zeker met een mooie laag mascara op de wimpers. De truc, of eigenlijk techniek, is blenden blenden blenden, je hebt een goede blending brush nodig en dan vliegen de looks er letterlijk op. Ondanks dat ik vier kleuren heb gebruikt, was ik heel snel klaar. Als eyeliner gebruik ik een oogschaduw brush die vrij plat en breed is, daar blend ik het streepje ook een beetje mee uit. Ik zorg er voor dat ik goed tussen de wimpers kom met de brush en de oogschaduw, zo lijken de wimpers voller.

Het Naked2 Basics Eyeshadow Palette van Urban Decay, de opvolger van Naked Basics. Een palette met koelere kleuren dan in het Naked Basics palette. Er zitten wel zes taupe-achtige matte neutrals in, waarvan vijf nieuwe kleuren van Urban Decay. Ook dit palette complimenteerd alle huidtinten, van de koele ondertoon tot de donkere huid, Naked2 Basics past bij ons allemaal.

IMG_3764

Wat mij betreft passen beide paletten bij iedere huidtint, het is dus puur een kwestie van smaak. Ik merk nu al dat ik sneller Naded2 Basics pak, ik vind deze mooier passen bij mijn snoetje, de kleuren smelten mooi weg, alsof ik geen oogschaduw heb gebruikt. Deze is  duidelijk wat koeler qua kleuren dan het Naked Basics palette. Eigenlijk is Naked2 Basics meer basic voor mij dan het Naked Basics. Vooral de lichtere kleuren lijken totaal te versmelten met mijn teint.

So versatile you’ll wonder how you ever lived without it, Naked2 Basics is the kind of palette you’ll reach for again and again.

IMG_3763

Dan de kleuren even op een rij van links naar rechts;

  • Skimp – zeer bleke neutrale kleur met een iets satin finish,
  • Stark – neutrale pink met een matte finish,
  • Frisk – warme greizeige neutral met een matte finish,
  • Cover – een bruine teint met een lichte taupe inslag in een matte finish,
  • Primal – donkerder bruin taupe met een matte finish,
  • Undone –  een prachtige diepe grijzige bruin met een matte finish.

Vooral Skimp, Stark en Undone zijn perfect voor mijn huid wat mij betreft, al versmelt Frisk ook heel mooi op de huid. Je kan de eerste drie kleuren bijna niet zien op de foto hieronder, ze passen echt heel goed bij mij. Cover en Primal zijn ook heel mooi, maar vooral Undone is prachtig. Deze zeer diepe bruine kleur heeft een assige taupe ondertoon, waardoor de kleur van mijn ogen de hoofdrol heeft. Undone is echt een hele unieke kleur, ook eentje die heel goed geschikt is voor het aanzetten van je wenkbrauwen.

IMG_3769

De textuur van deze liefjes is ook weer fantastisch en de serious staying power is ook echt staying. De volle boter-ige textuur zorgt voor super blend-bare kleuren (bijna) zonder fall-out. En dat maakt echt een verschil bij het opmaken, zeker on the go, great job UB.

Like the original, Naked2 Basics comes in a sleek, soft-touch case that has a suede-like feel and a slight sheen. It’s small and compact so it travels well, yet we still packed it with six FULL-size shadows.

Het zal geen verrassing zijn dat ik Naked2 Basics Eyeshadow Palette van Urban Decay helemaal te gek vind. Een prachtige aanvulling op mijn verzameling oogschaduw en het kan ook zeker een prachtige aanvulling zijn op die van jou. Urban Decay zegt geen nee tegen een samenwerking met andere merken. Deze oogschaduw is een prachtige partner voor alle oogschaduw die ik heb. Misschien houdt jij nog niet van mat, maar geef het tijd en houdt dan Naked2 Basics Eyeshadow Palette van Urban Decay in je achterhoofd.

Ik kocht mijn Naked2 Basics Eyeshadow Palette bij BeautyBay.com voor € 28,70, tijdelijk zijn ze met 10% korting, alle Naked paletten van Urban Decay by the way.

Meer looks met dit palette komen zeker online, ook op InstaGram en FaceBook houdt WojisOnBeauty maar in de gaten, maar wat vindt jij eigenlijk van het Naked2 Basics Palette?

Liefs,

Wojis

One thought on “Basically Naked again met Naked2 Basics Eyeshadow Palette van Urban Decay

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top