Beauty LifeStyle Nieuw/New

Sexy Hair | Healthy Soy Renewal Beach Spray | spray it, shake it & love it

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de meest heerlijke Beach Spray die ik ooit heb gebruikt, de textuur, de geur en de feel zijn fenomenaal. Dus verder foto’s kijken en bestellen, je hoeft mijn review niet meer te lezen. Als je haar maar goed zit, toch?

IMG_5553

Sexy Hair Healthy Soy Renewal Beach Spray geeft een beach look en heeft een voedende werking. Geschikt voor alle haartypes en zit in een handige spray-flacon. In een seconde of dertig heb je de modieuze strand look. Met deze spray, verrijkt met Argan Olie, creëer jij een look die eruit ziet en voelt alsof je een hele dag hebt doorgebracht aan het strand. Deze heerlijke styling spray kan gebruikt worden op nat of droog haar. Ook beschermt het je haar, door de toevoeging van Argan Olie. Ideaal voor het maken van “strand” golven en een warrig beach look effect en toch zacht en mooi vallend haar.

IMG_5542

De reden dat ik deze spray heb gekozen is heel simpel, deze beach salt spray zou het haar niet beschadigen of uitdrogen. Sterker nog, deze zou een voedend effect hebben op de haren. Een conditioner en zoutspray in één, met geweldige structuur en frisse geur. Het heeft echt wel wat speurwerk gekost, ik na mijn “short hair don’t care ervaring”, was niet van plan enig risico te lopen met mijn toekomstige lokken.

IMG_5543

Sexy Hair is een professioneel haarverzorgingsmerk en is verdeeld in zes verschillende lijnen. Big, Healthy, Style, Smooth, Curly en Blond. De lijnen spreken voor zich, deze beach spray valt onder de “Healthy” lijn. Dit is één van de velen producten uit de Healthy lijn, de lijn is heel erg uitgebreid en alle producten hebben een helende of beschermende werking.

IMG_5547

De Healthy Soy Renewal Beach Spray is op nat en droog haar te gebruiken, ik zou gewoon wat proberen, de resultaten zijn zeer verschillend. Ik gebruik het graag op nat haar, handdoekdroog meer. Ik spay het over mijn haren en knijp en schud los tot ik het gewenste resultaat heb bereikt. Ik krijg zelfs zonder mijn golfjes-tang een prachtig resultaat mee. Op droog haar is het ook heel mooi, heel anders, maar je krijgt echt mega veel volume. Het nadeel van op droog haar vind ik dat het wat meer pluizig en plakkerig wordt. Dan vraagt de look weer om wat vet of wax, niet helemaal mijn ding. Ik heb de spray ook gebruikt om mijn staart of knot te fixeren, werk heel goed. Het is wel prettig om voor het maken van je knot, vlecht of staart al wat spray te gebruiken, for the texture.

IMG_5550

De verpakking is super leuk, lekker zomers en erg handig, de spray is mooi compact en gebruiksvriendelijk. Er zit een stop schuif knop op, waarmee je de spray aan en uit kunt zetten, dus geen dop! De geur is fris en kokos en zee en strand tegelijk, echt heel erg lekker!

IMG_5555

Het zeezout geeft textuur en de Beachy look. Het algen extract houd vocht vast en versterkt de haren. Argan Olie beschermt en repareert de structuur van de haren. De sojaproteïnen werken voedend en versterkend. Pro-Vitamine B5 werkt anti-statisch en het cocoa extract werkt als een antioxidant voor de haren en heeft dus een beschermde werking.

IMG_5557

Mijn hoofdhuid en haren voelen niet uitgedroogd aan tijdens of na gebruik. Het enige waar je op moet letten bij gebruik op nat haar is dat je de haren voor je gaat sprayen goed uit elkaar schuld. Dan de spray aanbrengen en weer uit elkaar schudden met de handen. De textuur komt uit de spray, maar je moet wel de luchtigheid in je haren brengen, het verdelen ook tijdnes het sprayen. Het is dus niet een kwestie van spray in de haren en klaar, you have to work it, you have to shake it and mold it.

IMG_5551

Niet alleen met los haar is dit perfect, het helpt mijn mooie gladden soepele haren ook wat meer stevigheid te geven voor het maken van een vast kapsel. Een opgestoken look of vlecht krijgen een hele andere dimensie, gewoon met een korreltje zout nemen.

Neem eens een kijkje op Sexy Hair voor meer informatie, dan kan je daarna kijken waar jij jouw Sexy Hair gaat bestellen. Ik kocht mijn Healthy Sexy Hair bij BeautyBay.com voor rond de € 16,00, daar moet je wel een beetje op rekenen. Geen goedkope Beach Spray, maar erg fijn en werkt heel goed. Misschien is het ook wel zo fijn, omdat het zo lang zijn werking bewaard.

Dagje strand is beter, mee eens, maar gebruik jij de rest van de tijd ook Salt/Beach Spray? 

Liefs,

Wojis

One thought on “Sexy Hair | Healthy Soy Renewal Beach Spray | spray it, shake it & love it

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top