Beauty LifeStyle

We go together like Superman & Lois Lane | Matrix Biolage Sunsorials Protective Hair Non Oil & Les Escale à Portofino van Dior

De Matrix Biolage Sunsorials Protective Hair Non Oil & Les Escale à Portofino van Dior gaan perfect samen. Het citrus frisse en fruitige van de Les Escale à Portofino van Dior is preceis Lois Lane [de originele enige echte uit film van 1978] en de zachte gemoedelijke warme geur van de Matrix Biolage Sunsorials Protective Hair Non Oil is net Superman. Een perfecte combinatie, qua geur. Heel gek, ik heb ze er niet op uitgekozen, maar ze gaan heerlijk samen en dat is maar goed ook. Ik had even het idee dat ik parfum-loos de zomer door zou moeten gaan, want de geur van Matrix Biolage Sunsorials Protective Hair Non Oil is zeer kokos-ig en dat gaat echt niet met alles samen. 

IMG_2542

Matrix Biolage Sunsorials Protective Hair Non Oil is een spray die de haren beschermd tegen de zon, zwembad en zeewater. Het is een spray die een zeer lichte nevel verstuift, welke door de combinatie van antioxidanten en vitamine E bescherming biedt voor het haar. Het is compleet veilig voor gekleurd haar en is heel gemakkelijk te gebruiken. Je gebruikt dit product voor in je haar voordat je gaat zwemmen of voor blootstelling aan de zon. Het kan op zowel vochtig als droog haar gebruikt worden. Hier komt nog een uitgebreide review over.

Les Escale à Portofino van Dior is mijn nieuwe lente- & zomergeur. Het is een Eau de Toilette van Dior, welke heel erg fris en bloemig ruikt. Het groen en geel van citroen en limoen kan je gewoon ruiken, maar niet op een penetrante zoete zure manier. Het is fris kruidig, licht bloemig en sprankelend fruitig. Het geheim van de synergie van geuren, de lichte fruitige citrus geur van de Portofino en de warme natuurlijk zoete geur van kokos in de Matrix Protective Hair.

IMG_2545

Ze contrasteren en complementeren elkaar, wat een zeer prettige en uitdagende geurcombinatie geeft. Ik ben ook al aan het onderzoeken of ik hier nog een fijne lotion of butter bij kan vinden, het liefst meteen een SPF body spray oil of lotion, dat zou mijn lente- & zomercombinatie helmaal perfect maken. Voor nu geniet ik intens van mijn Superman & Lois Lane combinatie en van het prachtige weer natuurlijk.

Welke combinaties maak jij, om zo zomers mogelijk te ruiken met dit mooie weer?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top