Beauty Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks Ods & Ends

Pics or it didn’t happen | Mini shoplog & La Festa della Donna

Pics or it didn’t happen, een kort verslag van La Festa della Donna en een mini shoplog in één vandaag. Veel foto’s weinig tekst, er is niet veel meer te vertellen dan dat je al ziet en en wat foto’s van de goodie bag die alle dames kregen zondag 8 maart bij de La Festa della Donna dames lunch. Kijk snel, ik ben benieuwd of je mijn aankopen leuk vind, ik ben helemaal in mijn spreekwoordelijke nopjes. 

IMG_1857

Mijn outfit voor zondag, La Festa della Donna is inmiddels traditie en ik zet mijn beste beentje voor. Zie je wel, mijn rechter is dat ;-). Het was niet al te warm die dag, ondanks de zon en het prachtige weer, dus ik deed mijn nieuwe jasje aan *straalt*.

IMG_1856

Mijn nieuwe zwart lederen jasje van Esprit, ik zat er al vanaf september naar te kijken, wel niet wel niet wel niet… ik heb het niet gedaan, ik vond ‘m iets aan de dure kant, want ik heb al zoveel jasjes. En uiteindelijk heb ik ‘m in de uitverkoop toch gekocht… SCORE!

IMG_1935

Hier kan je de details heel goed zien, het is een getailleerd leren jack, met gestikte ruiten all over. Twee steekzaken met drukknoop en gevoerd met nep satijn, maar het zit heerlijk, het is echt een jasje voor het na- en voorjaar. I am in love!

IMG_1938

BIj de H&M kocht ik nog deze zwarte jurk, lange mouwen, tot over de knie, beetje boring maar wel heel erg inzetbaar. Gemakkelijk te combineren en goed te dragen als het wat kouder is. De overslag bij de decolleté zit los en is geheel open, ik zal dat vast moeten zetten met een steekje. Helaas had ik dat niet gezien, ik zag het pas nadat ik het etiket eruit heb geknipt. Als ik het op tijd had gezien had ik ook deze jurk terug gebracht, ik ben namelijk niet zo’n coupeuse.

IMG_1860

De voorbereidingen zijn nog in volle gang, wij waren wat vroeg.

IMG_1861

Een hapje en een drankje dan maar, de dames waren nog druk bezig en wij konden niks voor ze doen. Wij moesten chillen en kiezen of we een cocktail wilde met of zonder Wodka, dat is ook een taak.

IMG_1862

Nanda en ik hadden al vrij snel onze keuze gemaakt, met Wodka graag. Erg fris en fruitig, lekker pittig door de Wodka, maar niet te sterk.

IMG_1867

Daphne ging in de krul, alvast voor de foto’s. Het was echt heel snel gedaan en moet je kijken wat een resultaat, erg mooi. Waarom doen wij dit soort dingen niet vaker, zo gemakkelijk is het.

IMG_1871

Er was ook een dame die had een hele krulset mee, er waren twee dames voor de visagie en nog twee fotografen. Alles op alles voor een mooie foto. Ik ben benieuwd hoe de foto’s zijn geworden, ik oefen genoeg voor een aardig resutlaat zou je denken.

IMG_1874

Het was heel anders dan de diners van voorgaande jaren, veel persoonlijker, knus en ontspannen. Zo ben je in de gelegenheid iedereen wat meer te spreken, de locatie was een perfecte plek hiervoor, pensionstal Kickersteyn.

IMG_1875

De catering en de kook-workshop werden verzorgd door Adams Appels, healthy biologische catering. Het was super lekker, naast dat het er allemaal heel mooi uit ziet. Ook de wijn was lekker, paste heel goed bij.  Het brood was heel lekker, de couscous was heel zomers en fris, ook de humus-achtige gerechten waren overheerlijk.

IMG_1877

The ladies, eentje van ons gezelschap van vier mist op deze foto, Nanda, zij zat bij visagie. Deze werd verzorgd door MaripoZa, Charlotte Marie gebruikt duurzame en biologische cosmetica en is gespecialiseerd in bruidsmake-up.

IMG_5664

Wij dames werden nog even extra in het zonnetje gezet, wij kregen allemaal een heerlijk geurende goodie bag en twee bosjes Narcissen bij het afscheid. Tot volgend jaar dames, ik heb het al in mijn agenda gezet.

IMG_5666

Een super leuk potje met drop van Drop Design, super leuk en attent, ook om op te sturen naar een vriendin of een relatie. Erg mooi site, neem er eens een kijkje. Dan nog wat lekkere koeken van Bakkerij Lanskroon, Claudia van Bakkerij Lanskroon was vorig jaar een spreker op het event, een zeer inspirerende vrouw.

IMG_5667

Een mooie stoffen tas van Noa Noa Haarlem, met een kortingsbon, wil je een kijkje nemen in deze prachtige winkel, Zijlstraat 100 te Haarlem. Haarlem is ook wel een perfecte stad voor een heerlijke dagje uit.

IMG_5668

Al zou je nergens op klikken om meer te lezen, deze is echt de moeite waard, Mandy is een super initiatief begonnen, persoonlijk kleding advies voor senioren, mensen met een fysieke beperking of een maatje meer. Bij Mamo is personal shoppen niet alleen shoppen, het doel is om een stukje waardigheid terug te krijgen en te zorgen dat je lekker in je vel zit.

IMG_5670

Lekkere miniaturen van Nashi, ik kan niet wachten.

IMG_5671

L’Occitane brengt het zonnetje in huis, je wordt toch blij van zo een cadeautje.

IMG_5672 IMG_5674

En aan het einde ook nog twee bosjes narcissen, zo leuk en lief bedacht van Kim! Een bosje voor jezelf en eentje om aan een andere vrouw te geven, om haar zomaar extra in het zonnejte te zetten.

IMG_1884

Het was mij een dagje wel, zo een middag met allemaal dames is wel heel inspirerend moet ik zeggen. Heel interessant, maar ook weer heel ontspannen. Volgend jaar ben jij natuurlijk ook van harte welkom, ik zal alle informatie tegen die tijd weer posten.

En wat vindt jij van mijn nieuwe jasje?

Ciao bella,

Wojis

3 thoughts on “Pics or it didn’t happen | Mini shoplog & La Festa della Donna

  1. Wat een leuke outfit!
    Prachtige benen onder het jurkje vandaan
    Is het een speciaal vrouwen dagje?
    Ik ken het niet

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top