Beauty Fun Nieuw/New

Chanel Rouge Coco #quiz

I love Coco, Rouge Coco, wat is jouw kleur? Er zijn nieuwe kleuren van deze prachtige lipstick. Heb jij de quiz al gedaan? Ik wel en ik heb nu al zin in de kleur die Chanel voor mij heeft uitgekozen. Je hebt vast de lovende reviews overal al gelezen. Doe snel quiz en laat mij weten welke kleur van jou is.

IMG_1956

Ik las onlangs de prachtige review van de nieuwe Chanel Rouge Coco op BeautyLab, wat een heerlijke foto’s. Door de review bedacht ik dat ik de nieuwsbrief van Chanel ook nog niet had gelezen en wat een leuke deze keer. De who do you love coco-quiz, wat is dat? Je kunt de quiz doen en de uitkomst is jouw Rouge Coco kleur, wat leuk.

IMG_1957

Hier is de link naar de Quiz, doe jij ‘m ook en laat je nog even weten welke kleur jouw Rouge Coco kleur is? Het duurt niet lang en is echt heel leuk om te doen, je moet dan alleen nog even je kleur weten te vinden in de winkels.

IMG_1958

Mijn kleur is Marie [430] is ze niet prachtig?! Wat is jouw Rouge Coco kleur?

Liefs,

Wojis

One thought on “Chanel Rouge Coco #quiz

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top