Beauty Ods & Ends

SeeBuyTry: SEPHORA COLLECTION Face Mask in Pomegranate | Anti-fatigue & energizing

Soms blijft iets maar liggen en liggen, niet omdat ik het niet wil proberen of gebruiken, maar omdat het er gewoon niet van komt. De bedoeling was deze op vakantie nog te gebruiken, daar had ik ‘m voor gekocht. Dat was niet gelukt, nou dan bewaar ik ‘m voor in het vliegtuig… wishful thinking. Eenmaal thuis heeft dit SEPHORA masker meerdere keren klaargelegen, maar wederom kwam het er niet van. Toen ben ik het nog een tijdje kwijt geweest, het lag tussen een deksel een een doosje in, hoe het daar gekomen is. Eenmaal teruggevonden was ik zo blij als een kind, yes… lekker ik heb nog een sheet mask. De rode ronde verpakking lonkte onlangs weer, vergeet mij niet, test mij, ik weet dat je het wilt, doe het nou eens.

IMG_3430

Wat het is het eigenlijk? Het is een sheet mask, bladmasker. Het is een soort tisshue van natuurlijk vezel waar gaten voor je mond, neus en ogen in zitten. Het masker is verzadigd met een vloeistof, je scheurt de vacuüm verpakking open en legt dit op een gereinigd en droog gezicht. SEPHORA heeft een hele lijn van deze bladmaskers, elk met een eigen voordeel(en) voor de huid. Elk van deze maskers is doordrenkt met een andere werkzame stof, allen zorgen ze voor een ontspannen huid en het revitaliseren van de teint.  Het Pomegranate [granaatappel] Mask ontwaakt, geeft energie en beschermt de huid met antioxidant-rijke natuurlijke granaatappel extract.

Ingrediënten: Water, butyleenglycol, glycerine, Peg 40 gehydrogeneerde ricinusolie, fenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Oryza sativa, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat crosspolymer, Tremella fuciformis,extract, Piroctone Olamine, Punica granatum Fruit Extract, echte guldenroede extract , Polyquaternium 51, ​​maltodextrine, Brassica oleracea Italica (broccoli) Extract, Citric Acid, kaliumsorbaat, Fragrance, sorbinezuur , natriumbenzoaat.

Deze maskers zijn dermatologisch getest en zijn snel en gemakkelijk te gebruiken. Het Pomegranate Mask zou de huid strakker en frisser maken. Het masker dient op een gereinigde, droge huid gebruikt te worden, gedurende 15 minuten laten liggen. Verwijder daarna het masker en masseer met de overgebleven vloeistof zachtjes het gezicht. Je mag het masker verder laten zitten, het is niet nodig het te verwijderen of af te spoelen. Het natuurlijke granaatappel extract geeft energie aan de huid en je gezicht herleeft. Het masker vermindert de tekenen van vermoeidheid en de huid voelt verfrist en strak,  stralender.

 IMG_4554

De verpakking is prachtig, het is heel aantrekkelijk, de hele serie is een lust voor het oog. Ze vallen echt op en ze zijn super leuk verpakt. Alles wat je wilt weten staat op de achterkant. Heel leuk, daarom heb ik er ook eentje gekocht, het lijken net reuzen lollies.

IMG_4555

Als je het papieren wikkel verwijderd komt er exact dezelfde verpakking uit, maar dan een vacuüm folie verpakking. Met droge handen is deze prima open te scheuren, je moet wel even kracht zetten, dus ik zou zeggen, knip het gewoon even los. Met natte handen maak je geen schijn van kans.

IMG_4551

Helaas moet ik bekennen dat ik de verkeerde heb gekozen, ik had gewoon een ander moeten nemen, maar ik ben dop op granaatappel en ik dacht dat het heel lekker zou ruiken. Nee dus, het was echt gewoon vies, ik heb het kwartier volgemaakt, maar het ging niet van harte. Ik denk dat het broccoli- en paddestoelextract de geur van granaatappel helemaal hebben doen verdwijnen. De volgende keer neem ik een andere, honing of ginseng of misschien wel lekker rozen. Erg jammer, ik had er zo een zin in en ik had mij verheugd op de heerlijke frisse geur van granaatappel.

De werking, ja prettig! Het masker zelf is heel zacht, goed doorbrengt met vloeistof en het voelt heel prettig aan op de huid. Ik heb rond de neus wat jeuk ervaren, maar verder helemaal niet. Tegen het einde begon het ook rond mijn neus wat te prikken, ik denk dat dat komt door de wat gevoelige en reeds beschadigde huid, van de griep en verkoudheid. Mijn huid voelde heel zacht aan na het masseren en ook wel wat strakker, niet heel veel hoor, het was zeker niet onprettig. Maar vanwege de geur heb ik gekozen om het toch af te spoelen. Daarna was de geur ook weg, de werking bleef, heel zacht en lekker fris, heel erg prettig.

Zou ik deze nog een keer kopen, nee dat niet, Pomegranate Mask you stink! Maar ik zou zeker een andere geur kopen, de werking was fijn en de ervaring was prettig. Helaas moet ik wachten tot ik weer in Portugal kom, of een bestelling plaats bij SEPHORA, jammer, ze zijn erg fijn en betaalbaar. Volgens mij heb ik er € 3,50 voor betaald of zo en ja ik had er meer mee moeten nemen.

Houdt jij van sheet maskers of gebruik jij liever een crème of een modder? 

Liefs,

Wojis

One thought on “SeeBuyTry: SEPHORA COLLECTION Face Mask in Pomegranate | Anti-fatigue & energizing

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top