Fashion Fun LifeStyle Looks Ods & Ends WojisOnBeauty.com

Jurkjesmaand is er en wij zijn van start… Chantal en ik dus…

Zaterdag 1 maart was het eindelijk zover, jurkjesmaand ging van start, als je nog niet weet wat het is en hoe het zit, lees nog even dan mijn post over jurkjesmaand en volg ons (Chantal en mij) op wojisonbeauty.com op Facebook. Je kunt ook in-tunen via Intagram, Twitter en Pintrest uiteraard, maar via wojisonbeauty.com page op Facebook kan je alle commentaren, foto’s en deelnemers volgen. Het is heel simpel, Chantal en ik vonden het nodig om een hele maand in te stellen waar wij onze rokken en jurken dragen. Ik opperde nog april, of mei, maar maart was veel eerder, dus ik denk dat we er nog wel een zomer versie van gaan doen. Voornamelijk omdat wij toch wel veel rokken en jurken hebben, die toch vaak in de kast blijven liggen of hangen. Bij die outfits gaan vaak schoenen, jassen en tassen (in mijn geval wel en volgens mijn echtgenoot veel te veel), die graag wat vaker het daglicht zien. De regels zijn simpel, ze zijn er gewoon niet, het enige wat telt is dat jij zo vaak als kan of zo vaak als jij wilt een rok of een jurk draagt in de maand maart. Dit omdat wij allemaal vaak genoeg broeken dragen en onze rokken en jurken te vaak laten hangen (althans, Chantal en ik wel bleek).

Hier vast de eerste twee geplaatste foto’s van zaterdag op mijn Facebook page en op naar veel meer met veel meer dames. Wij (Chantal en ik) hebben er in ieder geval zin in, voor alle duidelijkheid, je ziet huieronder een foto van mij en een foto van Mirjam, Chantal doet de eerste week van maart niet mee :-).

IMG_1016

Ik trotseerde koude voeten de hele dag en ja ik heb kousen aan en geen panty, koud dus! Ondanks de kou is het mij gelukt en ik moet zeggen dat de was doen nog nooit zo chic is geweest. Zwarte lakleren pumps, mijn zwarte lakleren tas en mijn nieuwe zwarte mantel hadden zaterdag ook een uitje, het was fantastisch.

IMG_1022

Dit is mijn Mirjam, die doet gewoon mee omdat zij geweldig is, ook omdat het leuk is, en omdat zij er fabulous uit ziet in een jurk. Check de kleur, voelt al aan als lente, ook al was het hier maar rond de 8 graden de hele dag. Dit is toch veel beter dan een saaie jeans met een een dikke trui of slobber vest?!

Ik weet nog niet wat ik morgen aan ga trekken, maar het wordt een jurk of een rok, dat is zeker. Tot morgen allemaal en trek eens iets aan wat je al zo lang in de kast hebt liggen, dat is een soort shoppen, maar dan zonder te betalen. Have fun ;-P

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top