Beauty Fashion Fun LifeStyle Looks Nieuw/New

Maart Jurkjes-Maand en ik ben vast aan het oefenen #fotd #ootd

‘Wij kunnen wel een jurkjes-maand doen, gaan we de hele maand jurkjes dragen, tegen die tijd is het wel mooi weer’. Maar dat is nu al een beetje spannend, zou het in maart wel mooi genoeg zijn, ik ga niet de hele maand in mijn (zomer) jurkjes lopen als het min vijf graden is. Dus wij (Chantal en ik) hebben besloten dat we het heel flexibel doen, kan ook zomaar april of mei zijn dat wij een maand lang jurkjes gaan dragen.

De dames die WojisOnBeauty volgen op Facebook hebben laten weten wel mee te willen doen, maaaaaaar dan onder versoepelde voorwaarden. Geen punt, gezien Chantal en ik comité en leden zijn, de regels worden NIET gesteld as we go along, dus elke dag dat je een jurk draag is een dag dat je een jurk draagt. Enfin, ik ben aan het oefenen, want ik pas heel veel kleding niet meer, nadat ik wat ben afgevallen. En met het vooruitzicht van een jurkjes-maand, heb ik onlangs twee jurkjes besteld bij de H&M samen met mijn roest bruine sandalen. De sandalen zijn retour gegaan, zoals je weet (WojisOnBeauty page op Facebook en Instagram) en het polka dot jurkje ook (maatje kleiner niet voorradig). Gelukkig was deze mooie blauwe lange jurk wel voorradig in een maatje kleiner en hier het resultaat.

IMG_0527 IMG_0517

Deze simpele blauw strakke jurk heb ik gecombineerd met mijn Lancome 357 L’Absolu creme de Brillance en het is een winnaar… de zwarte kousen en lak pumps staan er ook heel leuk bij. Ik hoop dat met jurkjes-maand de kousen uit kunnen, dat zou wel heel fijn zijn.

Denk er eens over na, je kan al meedoen als je in het bezit van van één jurk. Sommige dames gaan alleen op werkdagen in een jurk en je hoeft dus niet voor elke dag een andere jurk, al is het wel leuk om dezelfde jurk te combineren met andere schoenen en make-up, misschien een ander kapsel en accessoires. Het gaat er om dat wij dames vaak genoeg jurken hebben hangen, maar ze helaas niet genoeg (durven/kunnen) dragen en dat geldt ook voor onze hakken. Dus als jij een jurk bezit kan je meedoen en anders leen je er eentje.

Ik heb er al zin in, ik ben al helemaal aan het oefenen en testen, mijn looks, kapsels en combinaties… laat de lente maar zo snel mogelijk komen, des te eerder kunnen de broeken uit.

Doe jij ook mee?

X

Wojis

5 thoughts on “Maart Jurkjes-Maand en ik ben vast aan het oefenen #fotd #ootd

  1. Morgen 1 maart!
    Ik doe alle werkdagen mee. Thuis vind ik het onhandig. Je weet nooit of en wanneer je in een situatie geraakt waarin een jurk nu net niet handig is (ben nog niet helemaal gewend aan jurkjes!). Maandag de eerste foto. Ik zal proberen te lachen 😉

    1. Vandaag beginnen, ik ben nog niet zover, maar jurk it is. Ik sla denk ik de werkdagen over, het is zo koud op kantoor. Maar zoveel als mogelijk, leuk hoor! Foto’s mogen ook op wojisonbeauty.com FaceBook page worden geplaatst. Is wel zo leuk!

  2. Wat een enig idee zeg! Als ik het niet vergeet probeer ik mee te doen, ff snel inlezen op de ‘spelregels’ Prachtige jurk trouwens dame!

    1. Hoi Deb, geen regels schat, het gaat om het jurken en rokken (die mogen ook uiteraard) dragen die anders maar in de kast blijven hangen. Het is heerlijk om je mooie kleding vaker te dragen en dan meteen de mooie hakken, super sexy laarsjes, of any other shoe will do. Geen regels, elke dag dat je een jurk of rok draagt is al leuk en 1 jurk mag ook, draag je die gewoon zo vaak als mogelijk met bijvoorbeeld andere accessoires of schoenen. Ja mijn nieuwe jurk, ik ben er ook heel blij mee, super mooie blauwe kleur, van de H&M 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top