Beauty BeautyBucketList Looks Nieuw/New

MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish in Magnetic Appeal

Vanaf dat ik mijn MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish in de kleur Magnetic Appeal in mijn tas had [gewoon betaald uiteraard], kon ik niet wachten ‘m te proberen. Dat heb ik altijd wel, maar met deze mooie Skinfinish een beetje extra. Dat komt door de kleur, bij het swatchen in de Bijenkorf wist ik het al, dit is een super kleur voor bij mijn geweldige Hydra Lustre Lipstic in Cinnamon. En ik heb braaf naar de make-up artist van MAC geluisterd ‘alleen maar gebruiken als bronzer niet als highlighter, deze kleur is te donker voor jou om als highlighter te gebruiken’ en oh baby it’s a grand bronzer.  

IMG_0382

Je ziet het al in de pan, het is een metallic finish, maar geloof mij dat het toch nog heel subtiel is. Het is niet een schreeuwerige kleur, of een te oranje kleur, het is gewoon een warme bruin tint met een gouden metallic finish. De crèmige, bijna vloeibare formule creëert een mooie stralende finish en geeft een warme gloed aan een look. 

IMG_0387

Op mijn hand is duidelijk te zien dat het niet een ontzettend overdreven kleur is, het is misschien wennen voor een heleboel dames en heren, maar het is zeker niet too much. De metallic finish is ook heel subtiel en geeft iets spannends aan een dagelijkse look en wat ik heel erg mooi vind, is dat ik er echt mee kan spelen, het is op te bouwen en goed te blenden. 

IMG_0400

Wat mij betreft is dit een super toffe bronzer en als je op zoek bent naar een warme bruin tint met een gouden shimmer is dit zeker een product om te overwegen. De metallic finish is zo subtiel en de shimmer is zo fijn, dat het heel natuurlijk oogt. Well done Wojis!

Bronzer of Skinfinish jij wel eens wat op de snoet en wat is nu jouw favoriete product/kleur?

Zie je later, 

Wojis

3 thoughts on “MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish in Magnetic Appeal

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top