Beauty Fun LifeStyle Ods & Ends

Bodyshop badparels zijn parels voor in de Rub-A-Dub-Dub tub

Zoals ik al eerder schreef, heb ik deze liefjes wel vaker cadeau gegeven, maar nog nooit eerder zelf gebruikt. And what a shame, ze zijn geweldig, het zijn kleine heerlijke badbommetjes. Een bommetje met heerlijk geurende olie, die mijn badwater verrijkt en mijn huid lekker zacht maakt. Niet gek voor zo een ieniemienie balletje, toch?!

IMG_9949

Het is echt heel gemakkelijk, je kiest een kleur of geur en je gooit het in je bad, laat het oplossen en je bad ruikt zeer subtiel en fruitig. De olie is zeer prettig en één balletje is echt genoeg voor een heel bad, heerlijk. De kinderen vinden het ook erg leuk en genieten enorm van de geur die vrij komt. De magie van het pareltje zit ‘m ook in hoe deze oplost, het gaat langzaam aan en het effect van het omhulsel is gewoon magisch.

IMG_0014

Wat alleen nog steeds een ergernis is met badparels, is dat ze snel gaan plakken en kleven. Ik wilde ze in een glazen schaaltje leggen, maar dat is gewoon niet te doen in de badkamer ben ik bang, ze kleven in het zakje al een beetje aan elkaar vast. Het zou zo leuk staan, voor even, ze worden graag gebruikt. Ik denk dat de kids weer een batch mogen uitzoeken de volgende keer bij TBS.

De badparels van TBS hebben mij echt verrast, ik had niet verwacht dat het zo fijn zou zijn om mee te badderen. De geur van de badparels heeft mij ook echt verrast, het is heerlijk, lekker fruitig en zeer aangenaam. Ik had zeker nooit verwacht dat ze zo goed zouden zijn en zo leuk om te gebruiken. Lekker ouderwets een badpareltje in bad, lekker hoor.

Rub-A-Dub-Dub,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top