Beauty

Murat Skin Perfecting Primer Acne and Shine Control, 0,5% Salicylic Acid

Deze Murad Skin Perfecting Primer Acne en Shine Control zat in mijn John Beerens BeautyBox en deze heb ik de afgelopen tijd uitvoerig getest. Deze keer begin ik met wat ik er zelf van vind en hoe ik het product heb ervaren, just because it’s that good!

De primer is gewoon meer dan goed, het is de beste primer die ik tot nu toe heb gebruikt. Alles is gewoon goed aan deze primer, de textuur, geur, substantie, verpakking, duurzaamheid, gebruik en werking. De corrigerende factor is verwaarloosbaar bij mij, dit omdat ik nogal wat oneffenheden heb, dus ik zelf zal de primer niet al very sheer foundation gebruiken. Het gladstrijken van kleine oneffenheden zoals poriën en kleine lidtekens doet de primer wel, maar niet met de kleur eerder met de textuur. Dus onder een foundation of poeder is deze primer een echte all in one voor mij.

Over de houdbaarheid kan ik kort zijn, het werkt goed en heel erg lang en een mega plus punt is dat het mijn gezicht ook de hele dag mat houdt. Over de toevoeging en werking van het Salicyl zuur kan ik niet veel zeggen, gezien ik een verpakking heb van 5 ml. en dat is te weinig om het langdurig te gebruiken. Maar ik ben zeer enthousiast dat het erin zit verwerkt, gezien heb bij mij vaak goed werkt tegen de puistjes.

Deze primer werkt goed onder fluide foundation, compact foundation, poeder foundation en als primer voor wat camouflage werkt en niet een full face ook perfect. Heet weer, koud weer, hele dag buiten, meeste binnen en in airco geen problemen. Mijn huid is erg blij, het voelt onder alle omstandigheden goed.

Ik heb de Skin Perfecting Primer in een 5 ml. verpakking, je kan ook een grote van 30 ml. bestellen en nu zijn ze met enorme korting te bestellen.

IMG_8753 IMG_8691 IMG_8693

De primer gebruik je na je dagcrème, het is geen vervanger voor je verzorging, ook al kan je deze primer ook gebruiken zonder een foundation eroverheen. Het zou een frisse uitstraling geven en oneffenheden camoufleren.

Klik op deze link als je voor € 0,95 cent deze 5 ml. verpakking wilt bestellen om de Murat Skin Perfecting Primer zelf te testen, zou jij ‘m willen testen?

Aloha,

Wojis

3 thoughts on “Murat Skin Perfecting Primer Acne and Shine Control, 0,5% Salicylic Acid

  1. Deze lijkt me echt fijn! Jammer dat je voor een tester alsnog 5,95 verzendkosten kwijt bent hoewel deze volgens mij prima door de brievenbus past.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top