Beauty Ods & Ends

SeeBuyTry: Sephora Soft Touch Cotton Pads

In Portugal kon ik het niet laten om de Sephora even binnen te gaan, ik had niet veel tijd om te shoppen dus daar nam ik mijn magere maar geweldige aankoopjes, wat naar mijn idee veel te dure cotton pads waren, de Soft Touch Cotton Pads mee. Gewoon wattenschijfjes dus, maar dan voor rond de € 4,- euro als het niet meer was, ik weet het niet meer precies. Van die hele kleintjes [of verbeeld ik mij dat maar] met een reliëf en dan een pakje van 70 stuks, er waren kleinere, maar dat was helemaal zo weinig voor veel geld in verhouding.

IMG_7668

Eigen schuld dikke bult dacht ik nog toen ik mijn stappen versnelde naar de uitgang, moet je maar je shizzele niet vergeten en anders had je ze maar in een supermarkt moeten kopen. Maar toen ik ze ging gebruiken was ik een stuk minder negatief, ik was juist heel erg positief. De pads zijn zo sterk, dat het helemaal niet uitmaakt dat ze wat kleiner zijn. Er zit volgens mij ook een heel mild luchtje aan, wat ik toch wel al prettig heb ervaren. Het structuurtje is ook heel prettig en werkt zelfs prima rond de ogen en nagellak wil ook graat op het watje en van mijn nagels. Nee hoor, het zijn perfect wattenschijfjes en zeer mild, kan niet anders zeggen. Mijn huid is er helemaal niet van onder de indruk geraakt, wat dus betekend dat er geen irritatie is opgetreden. Het enige is natuurlijk dat ze niet meer te krijgen zijn in Nederland en al was dat wel zo, een beetje aan de prijzige kant.

IMG_7842

Als ik nog eens in de Sephora ben en ik heb wattenschijfjes nodig, dan neem ik ze zonder te twijfelen mee.

Zou jij zoveel betalen voor wattenschijfjes en merk je üüberhaupt wel verschil tussen de merken?

Toodles,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Sephora Soft Touch Cotton Pads

  1. Nee zoveel zou ik niet betalen eerlijk gezegd. Mijn favoriete zijn die van het Kruidvat (ik vind ze beter dan die van demake-up). Welke ik echt nooit meer zal kopen zijn die van de Etos, eigen merk. Zo slecht!

    1. Ik ben het met je eens, Kruidvat is ook mijn nummer 1! Het blijkt toch heel erg persoonlijk wel watje je prettig vind. Voor mijn nagels gebruik het liefst een stukje ouderwetse watten. Watten bollen heb in in geen jaren meer gezien.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top