Beauty

Dr. Van Der Hoog Hydro Active Tubemasker met kwast en papaya extract

Dr. Van Der Hoog Hydro Active Tubemasker met kwast wattes? Een masker in een tube met een kwast, dat klinkt geweldig, maar is dat het ook zo?

DSCN1645

Om te beginnen de tube, het is een zeer nette en duidelijke verpakking, alles wat je wilt weten staat erop vermeld. Dan de dop, die sluit heel goed af, wat ik enorm kan waarderen, ik heb een hekel aan verpakkingen waar de dop of deksel te los zit of gewoonweg niet goed sluit. Maar we gaan verder met de kwast, deze is van kunststof gemaakt maar tot mijn genoegen zeer zacht. De haren zijn vrij lang, lang genoeg om goed te kunnen smeren en reinigen, so far so good! Dan de sluiting, er zit een ON en OFF kant aan de tube, je draait de kwast in z’n geheel naar ON en knijpen maar. Het masker is ook lekker dik waardoor het op de kwast blijft zitten en niet in bad valt [in mijn geval in bad dan]. Super handig een zeer hygiënisch, na het sluiten van de tube door de kwast weer naar OFF te draaien en kan je de kwast echt goed reinigen.

DSCN1649

Het aanbrengen van het masker gaat ook zeer gemakkelijk, het enige wat ik mis is een spiegel. Als de dop van gemaakt zou zijn van een materiaal waarin je je eigen weerspiegeling zou kunnen zien, was dit product helemaal compleet. Neemt niet weg dat ik heel erg enthousiast ben over de verpakking van dit masker, ik kan zeggen dat het de beste verpakking voor een masker is in my huble opinion.

Wat zegt Dr. Van der Hoog van dit masker:

Het Hydro Active masker met Papaya-extract verwijdert de dode huidcellen en ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. Bovendien voorkomen de vochtvasthoudende algen het vochtverlies in de verschillende huidlagen. Er wordt een beschermend laagje op je huid gevormd, waardoor ze straalt als nooit tevoren. En jij dus ook! 

Gebruik van het gezichtsmasker: Breng het masker met de tubekwast royaal aan op de goed gereinigde huid en laat de huid rondom de ogen en mond vrij. Laat je huid nu 10 tot 15 minuten genieten. Neem het masker af met lauwwarm water. Voor een optimaal resultaat verwen je jezelf wekelijks met dit heerlijke masker. De tubekwast maak je schoon met lauwwarm water.

Ingrediënten: Hydractine™ – Een combinatie van drie natuurlijke ‘actives’ die de stofwisseling van de cellen stimuleert. Papaya-extract verwijdert dode huidcellen op milde wijze en ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. Vochtvasthoudende zeealgen vormen een beschermend laagje op de huid en reduceren daarmee vochtverlies in de verschillende huidlagen.

Alle huidverzorgingsproducten van Dr. van der Hoog zijn ontwikkeld zonder parabenen en minerale oliën.

– bron: Dr. Van Der Hoog –

Zelf vind ik het een prettig masker, mijn huid voelt erg gevoed aan en helemaal niet trekkering na gebruik. De geur is neutraal en de werking is fijn, wel voel ik een beetje een actief gevoel, ik wil het niet prikken of branden noemen, maar een warm gevoel wat helemaal geen pijn doet overigens. Ja deze komt wel op en ik heb op de website gezien dat er meer tubemaskers zijn, die moest ik ook maar eens gaan halen.

Je krijgt een tube van 50 ml. voor € 9,10 en je kan lekker op de website van Dr. Van Der Hoog bestellen, wat wil een meisje nog meer.

Had jij al kennis gemaakt met tubemaskers en wat vindt jij van Dr. Van Der Hoog producten?  

Toodles,

Wojis

2 thoughts on “Dr. Van Der Hoog Hydro Active Tubemasker met kwast en papaya extract

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top