Beauty Looks

Chanel Intense Radiance Lipgloss & FOTD

In Portugal kocht ik bij Sephora de Chanel Intense Radiance Lipgloss in Surprise 162, een hele lichte roze parelmoer met fijne shimmers. Ik had vroeger dan geen Chanel, maar dit soort kleuren droeg ik graag, naast alle rood tinten die ik over de jaren heb versleten. Dit is ook een kleur die je altijd over een lipstick kan gebruiken, om er net een ander effect aan te geven. Zelf vind ik mijn Intense Radiance lipgloss in Surprise heel geschikt voor over matte lipstick, om het even wat extra’s te geven als de gelegenheid daarom vraagt. Een prachtige alleskunner met een neutrale en toegankelijke smaak, die erg lang blijft zitten.

IMG_8236

De kleur Surprise is über geschikt om te combineren met in roze of rode kleding, de kleuren complimenteren elkaar. Ik vond mijn blouse zo mooi, dat ik er een neutrale look bij wilde en de Chanel Intense past hier heel goed bij.

P1080446

En zoals we van Chanel gewend zijn is de verpakking glorieus, het zijn gewoon kleine kunstwerken in mijn ogen. Hier zie je ook hoe fijn de shimmer is in deze lipgloss en je ziet de roze parelmoer gloed. Ik kan wel zeggen dat dit een klompje goud is wat ik heb gevonden, mijn nieuwe Chanel Intense Radiance Lipgloss I love you.

Verder heb ik de lipgloss een enkele keer aangebracht, uitgebreid gegeten en gedronken en ik was heel tevreden met de houdbaarheid. Na het eten en drinken was er nog genoeg lipgloss over om te spreken over lipgloss. Nee… een goede lunch of een diner krijgen de Intense Radiance niet zomaar van zijn plek.

Zijn jullie ook Chanel fan, of vinden jullie make-up van Chanel gewoon te duur?

Toodles,

Wojis

10 thoughts on “Chanel Intense Radiance Lipgloss & FOTD

  1. Mooie lipgloss! Ik heb geen make-up van Chanel dus heb er ook geen ervaring mee (vroeger wel een keertje een mascara, maar had hem niet eens zo heel veel gebruikt).

  2. Oh hij is mooi! Hij staat je ook goed, net als de kleur van de blouse. Ik heb zelf niets van Chanel. Ooit een keer een mascara gehad van dit merk, maar verder niets eigenlijk. Met uitzondering van de parfums dan, die heb ik wel verschillende gehad (zoals no 5, coco mademoiselle)

  3. Chanel is prijzig, maar ik vind dat ik mezelf af en toe best mag verwennen, ik werk er hard voor. Ik heb alleen niks met lipgloss, hoewel het jou mooi staat! 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top