Beauty Fashion Looks Nieuw/New

Old Dress & New Shoes

Op zoek naar zwarte stiletto pumps kwam ik op deze mooie rode, soms loop je geheel tegen je verwachting in tegen een pareltje aan. Zo ook mijn nieuwe rode pumps, zijn het geen plaatjes. Wil je geloven dat het jurkje uit 2002 is?! De laatste keer dat ik deze aan kon was in 2007 en wat staan mijn nieuwe pumps er mooi bij hé?

P1080508

Ik had een feestje en de jurk die ik aan zou trekken [ook nieuw, bij de pumps gekocht] leek mij veel te warm, dus heb ik deze gecombineerd met mijn nieuwe rode pumps. Het is echt een geweldige kleur rood, super mooi. Deze pumps zijn van Duffy, ik heb ze bij Zalando besteld en voor maar € 48,95. Ik vind ze heel voordelig voor leren pumps die super comfortabel zitten. Dit is echt een aanrader, al moet je wel houden van de metalen punten. Het is een klassieke pump met een stiletto hak van 10 cm, binnenkant en buitenkant geheel van leer en wat ik altijd heel erg mooi vind is dat de hak ook is bekleed met leer. Je zal ze snel nog een keer voorbij zien komen in een look, ik heb ze eigenlijk gekocht bij mijn nieuwe jurk.

Omdat het zo warm was heb ik mijn make-up heel basis gehouden, mijn bareMinerals foundation, wat blush, uiteraard twee kleuren uit mijn Naked palette van Urban Decay en veel mascara. De lips zijn gewoon een mooie nude gloss van Catrice om het clean en rustig te houden, ook zie je er niks van als het een beetje uitloopt.

Houden jullie van schoenen met hakken en houden jullie ook van pumps?

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Old Dress & New Shoes

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top