Beauty

Catrice Lip Appeal Lip Gloss in Knock On Wood

Zoals jullie wel al weten is de Catrice Lip Gloss in Nude-Tritious één van mijn favorieten glossjes. Het is een hele fijne gloss in een must have kleur, wat mij betreft. De Catrice Colour Show serie is enige tijd gelden van naam veranderd en heet nu Lip Appeal en de serie is uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren.

Eén van de oude kleuren is Knock on Wood (nummer 110), een mooi zachte roze nude kleur met een hele mooi subtiele glans. Gewoon zomaar gekocht, omdat ze zo fijn zijn en omdat ik deze kleur gloss nog niet heb (toch?!). Je betaald € 3,90 voor 5 ml. en je kan ze bij elke Kruidvat kopen.

Mooie verpakking met een zilverkleurige dop en rand, je kan de kleur goed zien door de verpakking heen.

Hier nog even op mijn hand in daglicht.

Als laatste nog even on the lips, waar het allemaal om gaat.

Wat de gloss betreft vind ik de substantie veranderd, de gloss is minder dik en voelt minder plakkerig. Ook ruik ik het minder en smaakt het veel minder, sterker nog, de vanille smaak & geur haal ik er helemaal niet meer uit. Wel voedt de gloss net zo goed als ik gewent ben, daarom zit er ook altijd eentje in mijn tas. Of ik het beter vind, nee dat kan ik niet zeggen, maar ik begrijp dat het zo een veel groter publiek aan spreekt.

Catrice Nude-Tritious oude verpakking.

Hebben jullie ook verschil opgemerkt of helemaal niet?

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top