Beauty Looks Ods & Ends

Favorite look & tools au natural in 10 minuten

Vaak heb ik weinig tijd, of soms gewoon weinig zin om een hele uitgebreide look te maken en kies is de laatste tijd voor een snelle natuurlijke basis. Welke ik met gemak wat op kan halen met wat highlighter of een mooie knal kleur lipstick. Zeer geschikt voor elke dag en heel snel te upgraden naar een party face. Het zal je dan ook niet verbazen als ik je vertel dat deze look hooguit 10 minuten in beslag neemt inclusief mijn coup de vlecht. Misschien heb je de look al een paar keer voorbij zien komen op Facebook, Twitter, Instagram of mijn blog, ik heb ook niet veel anders gedragen de hele zomer tot en met nu. Love it!

IMG_7548

Het is heel er simpel eigenlijk, ik gebruik mijn bareMinerals Set als basis, de primer en de poeder. Ik gebruik Warmth en Veil naar behoefte, soms laat ik ze helemaal weg, of ik meng Warmth door de foundation. Het hangt van het gewenste effect af uiteraard, maar door te mengen en te combineren, kom ik altijd wel op de perfecte combinatie. Ook gebruik ik Warmth nog wel eens al blush/bronzer en niks anders. Bronzer als blush gebruiken is echt een tip, het geeft een ontzettend warm en natuurlijk effect. Mijn ogen zet ik aan met twee kleuren oogschaduw, een beetje potlood en wat mascara. Ik zelf gebruik veel de Naked paletten van Urban Decay de laatste maanden, omdat ze zo mooi zijn en goed van kwaliteit. Het is ook fijn dat je alle kleuren met elkaar kunt combineren, zo weet je zeker dat het een win win combinatie is.

Wat kwasten betreft is het simep:

Soms pak ik nog een andere kwast als het nodig is, maar meestal red ik me met deze, dan gebruik ik één kwast per product. Als ik een andere blush gebruik dan pak ik gewoon een andere kwast, vaak is het die van TBS of van Sigma. Wat ik ook heel vaak doe is gewoon mijn vingers gebruiken, lekker snel en heel gemakkelijk.

IMG_8372

Hier mijn look voor Dress Red Day, beetje Bourjois Golden Lilac blush, bareMinerals Veil en Parisian Red van Clinique et voila.

IMG_8236

Hier heb ik Warmth van bareMinerals gebruikt om als blush/bronzer, mijn wenkbrauwen wat aangezet met een bruin potlood en de bareMinerals Veil als highligher. Parelmoer lipgloss doet ook altijd wonderen, deze is van Chanel.

IMG_7559

Hier in combinatie met de Color Boost van Bourjois in Fuchia Libre.

IMG_8161

Hier doet de RiRi ♥ M*A*C Summer Heaux Heaux zijn werk, meer heb je niet nodig ladies.

Het is echt heel simpel en snel en het resultaat is heel erg mooi en het blijft ook heel erg lang zitten. De foundation van bareMinerals ben ik erg over te spreken, ik ben echt fan! Dan de Veil en Warmth, daar wil ik ook echt niet meer zonder, wat een prachtige producten en wat kan ik er veel mee. Ook ben ik verbaasd in hoe snel ik met mijn bareMinerals een flawless finish heb gecreëerd, veel sneller dan met een vloeibare foundation of zelf een BB cream.

Voorlopig houd ik het lekker zo, ik ben erg blij met mijn snelle gezicht en less is more in dit geval.

Wat zijn de producten die jij altijd pakt als je snel je gezicht wilt opmaken en gebruik jij dan BB, foundation of poeder?

Toodles,

Wojis

10 thoughts on “Favorite look & tools au natural in 10 minuten

  1. Mooi! Mijn Bareminerals foundation is helaas op. Ik baal ervan dat Sephora weg is, omdat ik het nu niet weet wat kleur betreft. Misschien dat ik ook zo een basisset als jij ga aanschaffen. Voor nu gebruik ik of mijn YSL Touche Eclait foundation (ook geweldig en ik krijg er in tegenstelling tot alle andere vloeibare foundation die ik heb geprobeerd geen puistjes van). Alleen wordt de kleur nu wat donker, nu ik weer lichter wordt. Of ik schaf witte foundation aan, maar vind dit dan ook een dure grap eigenlijk….

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top