Beauty Nieuw/New

BodyShop Nutriganics™ #dag13&14

Na een korte stilte ben ik er weer, we waren een weekend weg en ik heb geen tijd en geen zin gehad om te schrijven. We hebben gister en vandaag uitgebreid en lang genoten van het mooie weer. Dus dan doe ik dat even nu en meteen een update van de Nutriganics producten.

Ik had de producten mee (het masker vergeten maar dat had achteraf niet uit gemaakt want daar heb ik niet echt tijd voor gehad en ik heb zaterdag me keurig aan het regime gehouden.Omdat ik haast had om in te pakken en te vertrekken, baalde ik van alle lagen die ik moest aanbrengen en het wachten tussen de lagen (uiteraard nog een laag sublock over). Vanmorgen heb ik na het douchen ook gesmeerd en omdat ik niet te veel tijd wilde nemen en niet in mijn eigen omgeving was (leven uit de toilettas) beviel het uitgebreide smeren me niet. Dan is het ook helemaal niet relaxed maar een haastklus waar voor je gevoel geen einde aan komt.

Een oplossing voor dit is alles door elkaar gooien en smeren, maar ik vind dat toch niet prettig voelen en het lijkt wel of je dan extra lang moet wachten voor de producten ingetrokken zijn. Ook vind ik het haasten met deze mooie producten erg zonde, de producten lenzen zich goed voor een uitgebreid ritueel en genieten van de weelde op je huid. Daarom ga ik op zoek naar een alles in één simpel ochtend ritueel, daar ga ik me de komende tijd over buiten. Wel heb ik besloten om vanaf morgen de Drops of Youth niet meer te gebruiken een 1 week te kijken wat mijn huid doet met alleen het serum.

Keep you posted.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top