Beauty Nieuw/New

BodyShop Nutriganics™ #dag11&12

Jongens jongens, druk druk druk… maar de foto’s hebben jullie nog tegoed. Ik zal tijd maken en uitgebreid foto’s maken ook buiten zodat het resultaat goed te zien is. Maar toch zullen jullie moeten geloven dat het zo is, omdat ik denk dat ik het resultaat het beste kan beoordelen. Kort gezegd is het lekker voor je huid.

1. Drops of Youth

– Gebruik twee of drie druppels voordat je Nutriganics™ Smoothing Serum en Smoothing Day Cream of Smoothing Night Cream aanbrengt, en masseer ze licht in met bewegingen omhoog en naar buiten. [zo heb ik het vandaag en gister gedaan, ging goed met wat snelheid]

– Voeg twee of drie druppels toe aan Nutriganics™ Smoothing Day Cream en/of Smoothing Night Cream en masseer deze melange in de huid van het gezicht en de hals. [ik gebruik het in de ochtend en niet ‘s avonds]

– Gebruik het als supplement voordat je een ander serum aanbrengt. [ik heb het tot nu toe altijd gebruikt met het Nutriganics serum]

– Meng het met een andere dag- en/of nachtcrème als onderdeel van de dagelijkse gezichtsverzorging. [dat werkt ook erg goed als je het mengt met het serum]

2. Soothing Serum

– Aanbrengen met opwaartse, ronddraaiende bewegingen, na het reinigen en voor de dag- of nachtcrème. [altijd ervoor maar niet ‘s avonds]

Nu bedenk ik me dat ik het alleen ‘s morgens gebruik maar dat het natuurlijk ook ‘s avond kan of beide keren. Ik heb het specifiek voor de ochtend gekocht maar ik kan me voorstellen dat je het meer iets voor in de avond vind. Ik moet zeggen dat het me echt al meer tegen gaat staan dat ik zoveel moet smeren.

Meer zondag en ik ga voor foto’s.

Gr.,

Wojis

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top