Beauty Nieuw/New

BodyShop Nutriganics™ #dag15

Vanmorgen eerste dag zonder de Drops of Youth en het bevalt me wel zo. Mijn gezicht voelt lekker zacht, het serum voelt rijk aan zonder dat het heel zwaar, vet of te aanwezig is op je huid, zelfs na het aanbrengen van mijn dagcrème (GoodSkin Filextra) welke toch wat vetter/plakkerig is op je huid de hele dag. Daar over heb ik de City Block Sheer van Clinique aangebracht, deze is wat luchtiger dan die van Dr. Brandt en heeft een absorberende werking. Dat is zeker te merken want met mijn serum, dagcreme en een enkele laag City Block Sheer, is mijn gezicht fris, fruitig en helemaal niet vettig of te glimmend. Ik heb een heerlijke frisse lente look.

Deze routine bevalt me wel en het resultaat over de dag helemaal. Het serum in combinatie met de City Block is vandaag ook de basis geweest van een compact poeder van Chanel, die ik lichtjes over mijn gezicht heb aangebracht met een kwast. Dit was met de Drops of Youth niet echt een succes, het poeder smeerde niet gemakkelijk uit over mijn gelaat en de finish was echt niet mooi. Vandaag met het serum – City Block combo-tje was dat geen probleem, de toet was mooi egaal en met een natuurlijke satijnen finish.

Dag 15 mag ik wel erg geslaagd noemen, dag 16 ga ik dit nog een herhalen, maar dan zal ik echt een make-up aanbrengen met bronzer en blush om te kijken of het echt zo goed blijft zitten en of het een mooie finish geeft.  Leuk zo’n onverwachte wending met zoveel resultaat.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top