Philips Lumea IPL Precision

Lumea Legs update #hair-away

Lumea update time….. en ik ben blij dat het nog geen zomer is. Ik ben nog niet helemaal zomer ready. Beide benen vandaag gedaan, het kost je echt heel weinig tijd, ongelofelijk. Ik heb eens goed gekeken en het is me wel opvallen dat mijn schenen haarloos waren, ja her en der een verdwaald haartje maar zo goed als kaal. Langs mijn kuiten was wat meer haar over, hier heb ik dan ook erg precies gezapt vandaag om zoveel mogelijk resultaat te behalen. Omdat ik nog zoveel teruggroei heb, staat de eerst volgende sessie voor over twee weken.

Ondanks het resultaat wil ik nog even zeggen dat ik echt heel blij ben met het resultaat, ik besefte dat toen ik vanmorgen mijn benen aan het scheren was en bedacht dat dat gewoon twee weken geleden was. Het idee dat ik dat straks maar eens in de drie of vier weken hoef te doen om te onderhouden en tussentijds geen haar…… I love it!

Tot de volgende update.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top