Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

Glossybox Maart #what a treat

En daar is de Glossybox dan weer, daar heb ik de hele dag op gehoopt. Wat kan ik daar dan naar uitkijken zeg. En toen ik thuis kwam en het afleverbriefje zat in de bus, oh yeah volgens mijn maakte ik een vreugde hopje. En wat is ie toch weer mooi. Ik zal eerst even opsommen wat er voor mij bij zit deze week:

 • Weleda Rosa Mosqueta Vitaliserende Gezichtsolie Parels; Rijke gezichtsolie die de huid vitaal en elastisch maakt en een extra inpuls geeft (full size). Dat ga ik dus testen onder mijn nachtverzorging heb ik besloten.
 • Korres Showergel; Hydraterende en verzachtende natuurlijke showergel in lemon. Oh en ik ben dol op lemon en heel benieuwd.
 • BM Beauty Blusher; 100% natuurlijke minerale blusher zorgt voor en frisse uitstraling. Nou ik ben benieuwd, dat ga ik morgen dan ook maar eens proberen. De kleur die ik heb is Velvet Dawn.
 • Schwarzkopf Professional Essensity Conditioner; Deze geeft zowel natuurlijk als gekleurd haar een boost en je haar wordt ontward en de glas hersteld (full size). Heel erg zin in om deze te proberen. Ik gebruik nu de leave in van Kiehls maar ik stap toch even over.
 • The Body Shop Chocomania Body Butter; Heerlijk geurende, vochtregulerende creme, die maar liefst 48 uur hydrateert en de huid zacht en soepel maakt met 45% community fair trade ingrediënten. Eerst ga ik eens ruiken,  hoop dat het lekker ruikt  anders ga ik het ook niet testen, ik kan me voorstellen dat het net even to much is, ondanks mijn voorliefde voor chocolade.
    

Ik ben zeer benieuwd naar de Schwartzkopf conditioneer en naar de Korres showergel en de blush ben ook erg nieuwsgierig naar, ben altijd blij met een mooie fijne blush. Kleur ziet er goed uit, lijkt me ook een makkelijke kleur.

Verder moet ik het allemaal gaan gebruiken, proberen en testen, als ik meer heb en weet zal ik kleine updates doen.

Greetz,

Wojis

2 thoughts on “Glossybox Maart #what a treat

 1. Hey Wojis! Heb de glossybox ook besteld na jouw tip en gisteren ook ontvangen. Was ook vrolijk verrast met de inhoud, vooral de choco bodybutter is helemaal mijn ding en heb me dus vanmorgen ook rijkelijk ingesmeerd. Gisteravond de olieparels gebruikt, ook heerlijk en mijn huidje lekker zacht. Ik heb de ‘green tea’ uitvoering van de showergel ontvangen, vond het een beetje mannelijk ruiken 🙁 Al met al een hele positieve ervaring en ben nu al benieuwd naar het volgende doosje!
  Groetjes Ellen

  1. Hoi Ellen,

   Wat leuk zeg, ja leuke verrassing als je thuis komt hè? Ik heb helaas nog geen tijd gehad voor de Bodyshop body butter choco… die neem ik mee naar Friesland. Ja de olieparels zijn top, ze ruiken zo lekker en het voelt zo zacht. De showergel heb ik vanmorgen geprobeerd en ik vond het ook een beetje een klinisch ruikend geurtje. Wel lekker dat het niet zo synthetisch en zoet ruikt maar het rook ook niet echt lekker naar citroen als ik had verwacht. Maar het voelde wel erg lekker en het droogde mijn huid niet uit. Ja het is echt heel leuk en het is echt en verrassing wat je krijgt. Ik vind het zo leuk dat je niet weet wat je krijgt en zo toch je horizon wat verbreedt. Ga de showergel toch echt nog een keer proberen morgen eens kijken hoe ik het dan vind.

   Ben ook benieuwd wat je van de rest vindt.

   Gr.,

   Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top