Beauty BeautyBucketList

Review | hannah® Shower Treatment

Olie, er is niks zachter voor de huid dan olie. Olie voor je haar, olie voor je huid, olie voor je gezicht en natuurlijk voor in bad en onder de douche. De rijke bodyproducten van hannah® zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van intensief huidverbeterende, natuurlijke oliën van onder andere argan, macadamianoot en sojaboon. De huid wordt niet alleen fluweelzacht en soepel, maar ook opvallend stevig, weerbaar en veerkrachtig, klaar voor het nieuwe rokjesseizoen en de bikinitijd. En natuurlijk begint de verzorging van je huid bij het wassen van de huid en daarom vandaag de hannah® Shower Treatment.

IMG_3223

Al eerder vertelde ik meer over de hannah® Body Oil en de hannah® Body Cream, de intensief verzorgende en voedende producten voor de huid, op basis van olie. Het fluweelzachte effect, de strakkere huid, geen trekkerige droge huid, geen schilders, maar een mooie verzorgde soepele huid. Bij deze producten hoort ook deze hannah® Shower Treatment, om het geheel helemaal af te maken.

IMG_3226

De hannah® Shower Treatment is vochtregulerend en verzachtend op basis van sojaboonolie. Deze natuurlijke olie heeft de eigenschap om vocht te reguleren en de huid glad en zacht te maken. Omdat de formule heel rijk is aan verzadigde en onverzadigde vetzuren, wordt de huid tijdens het douchen verzacht en wordt het huidoppervlak voelbaar soepeler. Dit omdat de natuurlijke beschermlaag van de huid niet wordt weggewassen.

IMG_3225

Dankzij de unieke samenstelling respecteert hannah® Shower Treatment het natuurlijke beschermlaagje van de huid en droogt haar niet uit. De toevoeging van Calendula [Goudsbloem] stabiliseert de pH-waarde en werkt huidverzachtend. Deze werkstof heeft tevens antiseptische, ontstekingremmende en schimmelbestrijdende eigenschappen. Hierdoor krijgt de huid meer weerstand tegen schadelijke externe invloeden. De toevoeging van de antioxidant vitamines C en E zorgt voor een gladde, mooie en gezonde huid en een stevigere huid. Samen met lecithine zorgen deze vitamines voor het in een goede conditie houden van de huid en gaan ze de strijd aan tegen vrije radicalen. Al douchend wordt het huidoppervlak dankzij hannah® Shower Treatment fluweelzacht en soepel en voelt aangenaam fris aan.

De hannah® Shower Treatment is een ideale scheerolie voor zowel vrouwen als mannen. Ik meng het met een beetje water [zie de foto’s hierboven] en smeer het over de huid, vervolgens scheer ik zoals ik gewend ben. Het gaat gemakkelijk, het voelt heel prettig aan, de huis is en blijft soepel en ik heb na het scheren geen droge of trekkerige huid. Ook hoef ik de huid niet meer in te smeren na het douche. Dat vind ik heel fijn, een droge huid voelt niet lekker aan na het scheren, maar insmeren voelt vaak ook niet heel lekker. Het werkt kalmerend en verzachtend voor de huid die te veel zon heeft gehad en werkt hydraterend na zwemmen in zeewater of zwembad. Een middag strand kan een hele aanslag zijn op de huid, ook als je vaak en goed met SPF hebt gesmeerd. Het is heerlijk om dan te douchen met de hannah® Shower Treatment. Gebruik daarna de olie of cream, perfect als after sun te gebruiken, om de huid weer in balans te krijgen en te houden.

IMG_3227

Zoals je op de foto’s kan zien is deze olie anders dan andere doucheolie, het schuimt veel minder. Als je het ment met heel weinig water wordt het zelfs een soort vet, het lijkt op vaseline. Dat is de substantie die ik super vindt om mee te scheren, vooral mijn oksels zijn heel blij. Als je wat meer water toevoegt wordt het een romige zachte substantie, het is niet echt schuim te noemen. Dit zorgt ervoor dat het zich als een crème over de huid laat verdelen, je voelt meteen hoe zacht de huid is. De olie doet goed werk en voelt niet olie-vettig aan, ook na het afspoelen niet. De geur is schoon en fris te nomen, ik kan niet precies uitleggen naar wat het ruikt, het is een beetje een combinatie tussen jasmijn en lelie, maar dan heel mild en een tikje frisser. De hannah® Shower Treatment is echt een verademing voor de huid onder de douche, ik vind dit tot nu toe het lekkerste douche producten op oliebasis wat ik heb gebruikt. Dat is een big statement, maar het is echt zo midl en zacht voor mijn huid, ook na het afspoelen, er is niks vergelijkbaars.

De hannah® Body-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company [hannah® SIRC].

Verkoopprijzen:

hannah® Shower Treatment € 39,50/500 ml.
hannah® Body Oil € 42,00/500 ml.
hannah® Body Cream € 46,00/500 ml.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijk even op www.huidcoach.nl.

Heb jij al eens wat geprobeerd uit de hannah® body lijn?

Liefs,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

One thought on “Review | hannah® Shower Treatment

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top