Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox Ods & Ends

Hiep Hiep Hoera BeautyBox 1 jaar – maart editie ‘cadeautjes’

De BeuatyBox kwam zaterdag binnen, samen met mijn speltmeel, maar dat meel is een heel ander verhaal. Nu naar de box, de jubileum box, want de BeautyBox bestaat 1 jaar! Het thema van de maart box is ‘cadeautjes’ en ik was zeer benieuwd, kijk je even mee wat er allemaal in zit deze maand.

beautybox maart jubileum

Dit keer zat er een kortingsbon in voor Beauty Bookers, hier kan je allerlei soorten beaty behandelingen inplannen, een heel goed idee zo’n site.

beautybox maart jubileum

Het wel bekende zwarte blad met wat uitleg over het thema, het thema van deze maand is ‘cadeautjes’ naar aanleiding van het eerste jubileum van de BeautyBox.

beautybox maart jubileum

Zag er niet echt heel feestelijk uit, qua kleur past het helemaal niet bij elkaar, snel verder kijken.

beautybox maart jubileum

Uiteraard een overzicht met de producten, vind ik zelf wel leuk, dan heb je meteen wat extra informatie over de producten die je hebt gekregen en kan je lekker lezen over je nieuwe stuff.

beautybox maart jubileum

Scotish Fine Soap – Soap in a Tin, een handzeep met exfoliërende, verzorgende en hydraternde eigensachappen. De zeep ruikt naar bloemen en is volledig proefdiervrij. Full Size 100 gr. t.w.v. € 5,05.

beautybox maart jubileum

Het doosje is heel leuk, de zeep is zeep en ruikt wel heel erg lekker. Ik ben zeer benieuwd  of de zeep mijn handen uitdroogt of niet, want de geur is echt heerlijk bloemig. Ik denk dat ik deze in de keuken ga leggen, lekker. En het blikje gaan we vullen met van die mini onderdelen van Lego Star Wars.

beautybox maart jubileum

Make-Up Studio – Fluid Liner, een fluide eyeliner met een metallic finish. Met de stevige punt kun je gemakkelijk mooie strakke lijnen zetten. Er zijn drie kleuren; Sparkling Green, Sparkling Black en Sparkling Brown. Full Size € 12,90 voor 2,5 ml..

beautybox maart jubileum

En ja, je ziet het goed, de kleur die ik heb is paars… de verpakking is paars en de finish is paars. Ik zelf was ook verbaasd, maar het zou zomaar kunnen dat dit dan de sparkling Black is.

beautybox maart jubileum

Miners – nagellak, een merk uit de UK en de BeautyBox is fan! Miners lakjes zijn geïnspireerd door mode, toonaangevende trends en kleuren op de catwalk. Full Size € 3,49 voor 9 ml.

Mijn kleur is roze, ik weet niet zo goed wat voor roze, het is een koele roze kleur die neigt naar lila, Marshmallow genaamd.  Ik heb deze nog niet kunnen proberen, ik denk dat ik mijn dochter maar eens moet laten zitten voor deze roze en die andere uit de Young Beauty Box.

beautybox maart jubileum

Eveline Cosmetics – Handcréme, een merk met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande, proefdiervrije cosmetica. Niets is fijner dan mooi verzorgde en zachte handen. Een romige crème met plantaardige extracten, trekt snel in en laat je handen zijdezacht voelen. Full Size € 6,95 100 ml. 

De handcréme ruikt heel lekker, wat ik ruik is boter en een hint geitenmelk, zo’n frisse zoete geur. Er zit olie in en shea boter dus het zal wel een voedende werking hebben, maar ik ook alcohol en parabenen, ik ben zeer benieuwd.

beautybox maart jubileum

Thierry Mugler – Womanity, een eco-vriendleik en uniek parfum. Womanity ontwikkeld zich op elke huid anders, een muziekaal parfum waarbij de noten worden bespeeld door emotie. Vijgen en kaviaar smelten samen, vijgenhout en vijgenblad. Full Size € 70,50 voor 50 ml. in de box een tester van 1,2 ml. 

Deze vind ik wel lekker ruiken, het is erg kruidig en zoet, het doet me denken aan notenolie en vijgen inderdaad. Een typische geur waar je van moet houden, niet gek, maar zo jammer dat het niet een miniatuurtje is.

Verder zit er nog een spiegeltje in van BeautyBox, niet de beste kwaliteit, maar het werkt als spiegel prima.

Voor een jubileum box vind ik het tegen vallen, voor een box met het thema ‘cadeautjes’ vind ik het ook tegenvallen. Ik denk dat ik gewoon een ander soort iets in mijn hoofd had, meer een hele look in de box, of een spa behandeling in de box. Dit zijn allemaal losse producten die bij elkaar voor mij geen geheel vormen. Dit komt omdat ik al een idee in mijn hoofd had, welke ik weer helemaal liet varen toen ik het themakaartje las, maar ook het thema is niet vervult in mijn ogen, jammer.

Wat de inhoud betreft ben ik op zich heel blij met de handcréme, een product wat ik heelrijk vind om te gebruiken en deze kende ik nog helemaal niet. De eyeliner had gewoon een zwarte of bruine moeten zijn, welke je dan bij alle looks kan gebruiken. De nagellak is gewoon een leuk kleurtje voor het voorjaar, als het van een goede kwaliteit is ben ik zeker niet ontevreden. Dan de zeep, handzeep in een blik, maar het is gewoon een handzeep, voor op de WC of in de keuken, nee dit had op z’n minst een body soap moeten zijn. Dan de parfum, een tester zoals je bij de Douglas krijgt, nee dat hoort niet in een box, als 1 van de 5 producten vind ik. Dan zit er nog een make-up spiegeltje bij, in mijn ogen ook totaal nutteloos, dat heeft iedereen die make-up gebruikt toch al?!

Het is al met al toch wel een beetje een let down, maar ik ga trouw alles weer in gebruik nemen en anders inderdaad weggeven. Het kan niet altijd feest zijn, alleen jammer dat het net deze editie moet zijn die niet zo feestelijk is.

Heb jij ook de BeautyBox en wat vindt je van de box deze maand?!

Toodles,

Wojis

3 thoughts on “Hiep Hiep Hoera BeautyBox 1 jaar – maart editie ‘cadeautjes’

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top